Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKA LIGA

Hrvatski vaterpolisti s Italijom i Crnom Gorom

18.06.2014., Zagreb - Otvoreni trening i konferencija za medije hrvatske vaterpolo reprezentacije na bazenu SRC Mladost.  Photo: Daniel Kasap/PIXSELL
Daniel Kasap/Pixsell
07.10.2014.
u 22:43

Iz naše skupine u završnicu ide domaćin Italija te najbolje plasirana momčad, dok iz skupina A i B dalje idu prvoplasirani. Završni turnir je u Bergamu.

Hrvatska vaterpolo reprezentacija u Svjetskoj ligi će igrati u skupini C s Italijom, Crnom Gorom, Turskom i Francuskom, odlučeno je ždrijebom.

Iz naše skupine u završnicu ide domaćin Italija te najbolje plasirana momčad, dok iz skupina A i B dalje idu prvoplasirani. Završni turnir je u Bergamu.

Grupa A: Mađarska, Grčka, Slovačka, Rumunjska

Grupa B: Srbija, Španjolska, Rusija, Njemačka

Grupa C: Hrvatska, Italija, Crna Gora, Turska, Francuska

>> Mladost okončala predstečaj - plaćat će 250.000 kn mjesečno

Komentara 1

MN
Mister No 978
08:27 08.10.2014.

Bu vas Crnogorci razbucali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije