Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobijedili Crnu Goru

Hrvatski vaterpolisti osvojili zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu!

Hrvatski juniori, vaterpolo
Foto: HVS
1/2
03.09.2016.
u 22:10

Ovo prvenstvo igra se po novim pravilima, koja su još uvijek eksperimentalna pa je tako bazen manji, manja lopta, igrač manje u polju te kraći napad.

Hrvatska juniorska vaterpolska reprezentacija (do 18 godina) osvojila je zlatnu medalju! U finalu Svjetskog prvenstva u Podgorici pobijedili su domaćina Crnu Goru sa 16:13.

Bila je to uzbudljiva i napeta utakmica u kojoj su naši bili koncentriraniji u ključnim trenucima i zasluženo slavili. Prva četvrtina završila je 2:2, a u drugoj se igralo gol za gol, reprezentacije su se izmjenjivale u vodstvu do 7:7, da bi se pred kraj naši odvojili na dva razlike (9:7). Početkom treće dionice imali smo priliku otići na tri gola viška, ali smo promašili zicer, a onda je došao preokret Crne gore koja je povela 11:10.

U zadnju, odlučujuću četvrtinu ušlo se u egalu, a onda su naši odigrali sjajnu obranu, odvojili se od protivnika i došli do svjetskog naslova.

Lovro Paparić odigrao je sjajno i postigao pet golova, a Biljaka i Merčep dodali su po tri pogotka. Valečić i Butić dali su dva gola, a Lazić jedan. Luka Podrug imao je deset obrana.

Ovo prvenstvo igra se po novim  pravilima, koja su još uvijek eksperimentalna, pa je tako bazen manji, manja lopta, igrač manje u polju te kraći napad.

Komentara 10

MA
Majur
22:18 03.09.2016.

Bravo dečki!!

VA
VarvarPG
22:47 03.09.2016.

cestitke Hrvatima na zlatnoj medalji,bili su za klasu ispred nas.Ne trebate brinuti za buducnost vaterpola.Sportski pozdrav iz Podgorice

CU
cungalunga
22:47 03.09.2016.

Bravo momci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije