Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKO PRVENSTVO

Hrvatski vaterpolisti će u Beogradu igrati protiv Srbije

Ivica Tucak
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/5
04.10.2015.
u 16:39

Na Europskom vaterpolskom prvenstvu u Beogradu, koje je na rasporedu sljedeće godine (10. do 23. siječnja), Hrvatska će biti u skupini B sa Srbijom, Francuskom i Maltom. Odlučio je tako ždrijeb obavljen danas u Beogradu, u svečanoj dvorani Skupštine grada.

U skupini A bit će Crna Gora, Španjolska, Nizozemska i Slovačka, u skupini C su Italija, Rumunjska, Njemačka i Gruzija, a u skupini D Mađarska, Grčka, Rusija i Turska. Izabranici Ivice Tucka prvenstvo će otvoriti dvobojem s Maltom. Poredak u skupini nije presudan, ali nije ni nevažan. Bolje plasirane momčadi križat će sa slabijima iz druge skupine.

Naše vaterpolistice uvrštene su također u skupinu B u kojoj su još Španjolska, Srbija, Italija, Njemačka i Francuska. U skupini A su Nizozemska, Mađarska, Rusija, Grčka, Portugal i Turska.

>> Što će donijeti "hokejaške" izmjene u najboljim hrvatskim klubovima?

Komentara 6

Avatar KiM
KiM
17:50 04.10.2015.

E bas nemate srece! Nikako od Srbije nemozete pobjeci...

IV
ivanjoksimovic
20:31 04.10.2015.

2 favorita u istoj grupi. Francuzi i Maltezani nemaju tu sta da traze, popice po 15 golova. Srbija jeste nesto kvalitetnija po rezultatima sa prethodnih takmicenja, medjutim Srbija uvek postupno podize formu kako takmicenje odmice, pa je tesko prognozirati ko ce biti prvi u grupi. Blaga prednost na strani Srbije u svakom slucaju.

CN
cak.noris.92123
18:51 10.10.2015.

Drugari, ne znam za vas ali meni je zaista vise dosadno i mucno da gledam iste reprezentacije kako pobedjuju u EP u vaterpolu. Stalno 5 najboljih Hrvatska Srbija Crna gora Madjarska Italija, pa opet Crna Groa Hrvatska Srbija Italija Madjarska pa opet...i tako u krug! Zasto nekad ne pobedi recimo Spanjolska ili neka druga evropska zemlja? Zasto uvek ovih 5 reprezentacija osvajaju zlato? Uvek balkanske i apeninska zemlja, pa sto onda ne nazovu Balkansko-apeninsko prvenstvo, a ne Evropsko prvenstvo? Mislim, stvarno mi je muka vise vjerujte mi...Pozdrav svima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije