Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sp kazanj

Hrvatska razbila Kinu sa 17 'komada', Srbi nam 'centrirali' Crnu Goru

Paulo Obradović
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
31.07.2015.
u 18:04

Rasplet u skupini D nije išao na ruku ni nama ni Crnogorcima.

Hrvatska je u svojoj posljednjoj utakmici u skupini A na SP-u u Kazanju očekivano razbila Kinu sa 17:1 (4:1, 5:0, 7:0, 1:0). Momčad Ivice Tucka tako je slavila u sve tri utakmice i potvrdila prvo mjesto u skupini te izravan plasman u četvrtfinale.

Najraspoloženiji su bili Paulo Obradović, Petar Muslim i Maro Joković sa po tri pogotka. Jedini gol za Kineze postigao je Chufeng Zhang.

Vratar Josip Pavić obranio je čak šest od sedam upućenih udaraca.

Umjesto s Australijom, hrvatska vaterpolska reprezentacija u četvrtfinalu SP-a u Kazanju najvjerojatnije će se sučeliti s Crnom Gorom. Rasplet u skupini D nije išao na ruku ni nama ni Crnogorcima. Južni su susjedi pobijedili Japan sa 16:10, ali je Srbija pobijedila Australiju “samo” sa 10:9 pa su tako drugo mjesto u skupini zauzeli Fatovićevi Australci, a Crna Gora je tek treća. Očekuje se da će dobiti susret osmine finala s Kazahstanom i evo je za suparnicu Hrvatskoj.

>>Tucak je dobio gotovo šest dana da spremi četvrtfinale

Komentara 3

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije