Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAĐARI SLAVILI 6:5

Hrvatska poražena, za polufinale će igrati protiv Italije

josip pavić
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
21.07.2014.
u 21:45

Hrvatska će u srijedu igrati s Italijom, a pobjednika toga susreta opet čeka Mađarska koja je kao prvoplasirana momčad skupine B izravno prošla u polufinale.

Hrvatska vaterpolo reprezentacija izgubila je od Mađarske (6:5) u posljendjoj utakmici skupine B na Europskom prvenstvu u Budimpešti, ali je zahvaljujući pobjedi Srbije prošla u četvrtfinale. Tamo je čeka Italija.

Barakude su odlično otvorile utakmicu i povele 3:0, no Mađari su se uspjeli vratiti. Hrvatska pred kraj susreta kod 6:6 nije iskoristila igrača više, dok je na drugoj strani Harai bio precizan i domaćini Eura su upisali novu pobjedu.

Dva gola za Hrvatsku postigao je Sandro Sukno, dok je sjajni Josip Pavić skupio 15 obrana. Kod Mađara ni jedan igrač nije postigao više od jednog gola.

Hrvatska će u srijedu igrati s Italijom, a pobjednika toga susreta opet čeka Mađarska koja je kao prvoplasirana momčad skupine B izravno prošla u polufinale.

U drugom četvrtfinalu se sastaju Grčka i Srbija, dok pobjednika u polufinalu čeka Crna Gora.

Komentara 1

GU
guslar
14:14 22.07.2014.

Nijeste vi nacija za vaterpolo ni za fudbal vama je crkva na 1 mjestu pa to vam je tako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije