Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATERPOLO

Hrvatska na domaćem terenu nestrpljivo iščekuje Slovačku

Hrvatska vaterpolo reprezentacija
Igor Kralj/PIXSELL
25.02.2014.
u 15:20

- Mislim da smo prvu utakmicu odigrali odlično te još na gostovanju u Slovačkoj praktički riješili pitanje prolaska na Europsko prvenstvo. Uzvratnu utakmicu ipak nećemo olako shvatiti te ćemo joj kao i svakoj drugoj pristupiti s oprezom i profesionalnošću! – izjavio je izbornik Ivica Tucak.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija nestrpljivo iščekuje reprezentaciju Slovačke na uzvratnoj kvalifikacijskoj utakmici za Europsko prvenstvo. Na gostovanju u Novakyma Hrvatska je odradila odličan posao i na prvoj kvalifikacijskoj utakmici uvjerljivo svladala Slovačku rezultatom 16:8, te uvelike olakšala uzvrat koji nas na bazenu u Gružu u Dubrovniku očekuje u subotu, 01. ožujka u 18 sati.

- Mislim da smo prvu utakmicu odigrali odlično te još na gostovanju u Slovačkoj praktički riješili pitanje prolaska na Europsko prvenstvo. Uzvratnu utakmicu ipak nećemo olako shvatiti te ćemo joj kao i svakoj drugoj pristupiti s oprezom i profesionalnošću! – izjavio je izbornik Ivica Tucak.

Uzvratni susret sa Slovačkom hrvatskoj će reprezentaciji uz prolaz na Europsko prvenstvo omogućiti i dobru pripremu za susrete s Grčkom i Mađarskom koji ih uskoro očekuju u FINA Svjetskoj ligi.

- Pokušat ćemo odigrati što bolju utakmicu iako smo u Slovačkoj pokazali da smo vrlo kvalitetna i dobra ekipa. Veselim se podršci domaće publike uz koju će bez sumnje biti ljepše igrati i lakše se plasirati na Europsko prvenstvo - izjavio je vaterpolo reprezentativac Marko Bijač.

Za hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju u uzvratnoj utakmici protiv Slovačke igrat će golmani Josip Pavić i Marko Bijač, centri Nikša Dobud i Ivan Krapić, bekovi Andro Bušlje, Ivan Buljubašić i Kristijan Milaković, vanjski igrači Maro Joković, Anđelo Šetka, Ante Visković, Paulo Obradović, Petar Muslim i Luka Bukić.

Ulaznice za utakmicu Hrvatska – Slovačka mogu se kupiti po cijeni od 30 kuna te uz predočenje pokaza javnog poduzeća Libertas po cijeni od 10 kuna. Sve ulaznice mogu se kupiti na bazenu u Gružu sat vremena prije početka utakmice. Godišnje karte za utakmice VK Jug CO važeće su i za ovu utakmicu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije