Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strasbourg na Savi

David Babić: U Francuskoj mi plaća nije kasnila ni jedan dan

David Babic
Marko Prpic/PIXSELL
28.01.2016.
u 07:00

Gosti vaterpolista Mladosti ovih su dana igrači francuskog Strasbourga, drugoplasirani u francuskom prvenstvu (odmah iza Marseillea). Obje se momčadi pripremaju za nastavak prvenstva. Gosti imaju priliku i za naslov, dok će se žapci zadovoljiti i trećim mjestom u hrvatskom prvenstvu.

A Strasbourg nam je zanimljiv i zbog toga što za njega ove sezone igra bivši mladostaš David Babić. On je nakon odlaska sa Save jednu sezonu proveo u Šibeniku, potom jednu u Medveščaku, da bi potom otišao u Nicu i u tri sezone postigao više od 200 pogodaka.

– Lijepo mi je u Francuskoj, neću se žaliti. Zadovoljan sam bio i u Nici, a sada sam dobio još bolji ugovor. Naučio sam nešto francuskoga, sasvim dovoljno da se mogu sporazumjeti sa suigračima – kaže David.

A na upit o povratku u Mladost odgovara:

– Zvao me trener Hrvoje Hrestak, ali ja više nisam tako mlad da živim u neizvjesnosti. Bitna mi je financijska stabilnost, a u Francuskoj mi ni jedan dan plaća nije zakasnila. Mladost mi je ostala nešto dužna, ja se nadam da će se i to riješiti.

>> Burić: Živio sam u Kragujevcu i bilo mi je uistinu fantastično

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije