Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Regionalna liga

Crvena zvezda kažnjena sa šest bodova i 5000 eura TV

Crvena zvezda
Goran Kovacic/pixsell
01.02.2016.
u 00:30

Utakmica je registrirana s 5:0 za Radnički, Crvena zvezda je kažnjena oduzimanjem šest bodova i novčanom kaznom od 5000 eura, a protiv nje će biti pokrenut i stegovni postupak.

Nakon što je Crvena zvezda u utakmici s Radničkim u Kragujevcu u sastav uvrstila trojicu igrača unatoč zabrani Upravnog odbora Regionalne vaterpolske lige (ne mogu biti registrirani za Zvezdu jer su početkom sezone igrali kvalifikacije Lige prvaka za gruzijski Lokomotiv), Povjerenstvo za natjecanje koje vodi Milivoj Bebić donijelo je očekivane odluke.

Utakmica je registrirana s 5:0 za Radnički, Crvena zvezda je kažnjena oduzimanjem šest bodova i novčanom kaznom od 5000 eura, a protiv nje će biti pokrenut i stegovni postupak.

Komentara 2

Avatar rashomonn
rashomonn
08:19 01.02.2016.

E vala neka ste ih kaznili. U Srbiji ni jedan savez ne sme kazniti ni zvezdu ni partizan a muljaju u svim sportovima, drže sudije i novinare u džepu, svi se prave ludi a vođe navijača diluju drogu.

SV
svitilnik
16:15 01.02.2016.

Gospodin Milivoj Bebić je u povjerenstvu za natjecanje privatne tzv. regionalne lige i istodobno član upravnoga odbora Hrvatskoga vaterpolskoga saveza. Kako je to moguće ? Kako je moguće da je ta privatna regionalna liga odnosno vodstvo te lige nadređeno Hrvatskomom vaterpolskom savezu odnosno hrvatskoj ligi, tako i drugim savezima na području bivše države. To mi stvarno nije jasno? Kako je moguće da isti ljudi vode saveze i tu privatnu regionalnu ligu. Gdje mi to živimo ? U jugoslaviji ili Hrvatskoj i kakva je to regionalna liga i tko je to izmislio. Gdje je službeno napisano da je Hrvatska politički djel neke regije. Nadam se uskoro reformama i u sportu. Ovo nije sport, ovo je teška kaljuža, tvrdokorno blato, godinama taloženo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije