Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOPREDSJEDNIK HVS-a

Bukić: Sretno Ratko! Vidimo se u finalu Olimpijskih igara

Bukić Rudić
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
13.11.2013.
u 17:20

Još 2004. godine prvi cilj i zadatak nam je bio dovesti Ratka Rudića za izbornika znajući kako će se njegovim dolaskom ispuniti svi bitni preduvjeti za podizanje razine kvalitete hrvatskog vaterpola, rekao je Bukić.

– Jedino što možemo jest poželjeti našem Ratku puno sreće na novoj funkciji uz želju da se vidimo u finalu Olimpijskih igara u Riju – prokomentirao je dopredsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza Perica Bukić odlazak Ratka Rudića na mjesto izbornika reprezentacije Brazila.

– Još 2004. godine prvi cilj i zadatak nam je bio dovesti Ratka Rudića za izbornika znajući kako će se njegovim dolaskom ispuniti svi bitni preduvjeti za podizanje razine kvalitete hrvatskog vaterpola. Premda je u nekoliko navrata bilo i rezultatskih posrtanja te u javnosti traženja njegove smjene, nikada nismo ni pomislili na tako nešto znajući da će nas baš on, uz kvalitetu igrača koje imamo i dobro organizirani sustav, dovesti na sam vrh svjetske vaterpolske hijerarhije – smatra Bukić.

Bukić razumije odluku Rudića da preuzme kormilo brazilske reprezentacije.

– Premda smo nakon OI u Londonu zajednički isplanirali njegovo povlačenje s klupe, s ruba bazena, te početak novog poglavlja u funkciji sportskog direktora HVS-a, kao i savjetnika ministra za sport, izuzetno zanimljiva ponuda brazilskog saveza u njemu je probudila novu želju za dokazivanjem – zaključio je Bukić.

>> Rudić: Matešina ostavka je pitanje moralne odgovornosti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije