Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetska liga

Kakav šok! Rudićev Brazil održao lekciju i posramio Hrvatsku u 1. kolu

Ratko Rudić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/2
23.06.2015.
u 20:54

Adrian Delgado sa 5 golova predvodio je Rudićevu reprezentaciju, a Josip Vrlić i Felipe Perrone zabili su po 3.

Hrvatska vaterpolo reprezentacija doživjela je pravi debakl na početku Svjetske lige. U prvom kolu u Bergamu igrali smo protiv Brazilaca koji su nam očitali lekciju i pobijedili sa 17:10. Reprezentacija koju vodi najtrofejniji hrvatski trener Ratko Rudić odigrala je sjajnu utakmicu i zasluženo slavila.

U prvoj četvrtini bilo je 3:3 i svi su očekivali da će ''dupini'' ubaciti u brzinu više te uvjerljivo slaviti, ali dogodilo se suprotno. Brazil je pojačao ritam i potpuno nas slomio te je u zadnju dionicu ušao s vodstvom 15:6. 

Adrian Delgado sa 5 golova predvodio je Rudićevu reprezentaciju, a Josip Vrlić i Felipe Perrone zabili su po 3. Kod nas su Antonio Petković, Luka Lončar, Maro Joković i Paulo Obradović postigli po 2 pogotka, a Damir Burić i Sandro Sukno po jedan. Ovo je bilo veliko iznenađenje, posebno ako se u obzir uzme da smo s Brazilom igrali sedam puta i svaki put uvjerljivo pobijedili – prije tri godine pobijedili smo 20:3.

Sreća je da na ovom turniru, na kojem nastupa osam reprezentacija, nitko ne ispada u prvom dijelu pa četvrtfinale nije upitno. Inače, pobjednik ovog natjecanja izborit će izravan plasman na OI u Rio, a mi u srijedu igramo protiv Mađarske.

>>Učenik Ivica Tucak protiv učitelja Ratka Rudića

Komentara 7

DH
dalibor.hren
22:36 23.06.2015.

Ratko je tucnuo Tucaka!

Avatar Cugam-Domoljubno
Cugam-Domoljubno
08:17 24.06.2015.

Ništa strašno jer Brazil je ionako velesila u vaterpolu i nogometu.

Avatar Cokolinda
Cokolinda
21:44 24.06.2015.

Cekaj bre naletice on na Srbe ili Crnogorce pa ce onda da vidimo ko je dobar a ko je sretan?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije