Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boško lozica:

Milan Bandić nam nije dao ništa što nam ne pripada

Milan Bandić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
23.10.2014.
u 09:00

- Gradonačelnik je volio sport, pomogao je da se održi vaterpolski EP, ali i znao sve o mladim sportašima - kaže Lozica.

Vaterpolisti Mladosti u četvrtom kolu Regionalne lige dočekuju starog rivala - Partizan. Utakmica se igra u subotu u 21 sat, uz izravan prijenos na Arenasportu.

I dok su igrači i stručno vodstvo okrenuti derbiju u kojem se žele pokazati u pravom svjetlu, članovi uprave hoćeš-nećeš moraju pratiti što se događa s Milanom Bandićem. Em što je kod njega lova, em što je zatvoreni gradonačelnik počasni predsjednik Mladosti. U jednom nam se trenutku učinilo da su ga izabrali i za predsjednika, ali očito smo krivo čuli. Predsjednik je dr. Boris Labar.

- Gradonačelnik nam je pomogao kao i svim ostalim klubovima u Zagrebu, ništa više od toga. Sve u skladu s kriterijima. Prije dvije godine ZŠS nam je čak smanjio dotaciju i umjesto 4,1 isplatio nam je 2,9 milijuna kuna. No, poslije nam je iz gradskih rezervi uplaćeno još 600.000 - kaže dopredsjednik Mladosti Boško Lozica, koji je nekoliko godina u Bandićevoj "vladi" bio i zamjenik pročelnika za sport.

- Zagrebački sport ima dugu tradiciju. Morat će se snaći i bez Bandića - kaže Lozica.

>> Bandić će radije ostati u pritvoru, nego se odreći mjesta gradonačelnika

>> Mladost okončala predstečaj - plaćat će 250.000 kn mjesečno

Komentara 3

MA
majusko
09:16 23.10.2014.

Ali zasti bi mi placali prifesionalnim klubovima

DU
Deleted user
10:02 23.10.2014.

ako je to profesionalni sport onda i nek rade profesionalno i placaju profesionalno.ako nisu sposobni cao.......to vam je kao da bandic financira troskove jedne firme a vlasnici firme se hvale kako posluju pozitivno...profit vlasnicima a troskovi gradjanima...kod djece su stvari drugacije

JA
james49
10:34 23.10.2014.

Banditiću kapa dolje, da je davao iz vlastitog džepa a ne iz džepa građana Zagreba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije