Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncerti, večere...

Zaljubljeni, evo gdje možete provesti Valentinovo

massimo i peggy
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Autor
Mateja Šobak/VLM
07.02.2014.
u 09:00

Snježna idila može se doživjeti na najvišem vrhu Zagreba, po cijeni od 180 kuna za večeru ili 592 kuna s noćenjem za dvoje

Što obući, što darovati i kako ga provesti?

Tri su to najčešća pitanja s kojima se susreću zaljubljeni na, mnogi kažu, najromantičniji dan u godini - Valentinovo.

Foto: Nel Pavletić/Pixsell

A da i ove godine Valentinovo prođe lijepo za one koji se vole, već su se tradicionalno pobrinuli Massimo i Marija Husar koji će 14. veljače održati koncerte.

Massimo u Domu sportova, dok će Marija zapjevati u Hypo Centru u “all incusive” ponudi Valentinovo Fever u koju će, osim koncerta, biti uključene različite delicije i vina.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Ulaznice za Hypo Centar 300 su kuna, dok one za Massima, koji je, zbog velikog broja zainteresiranih, koncert iz Male dvorane morao premjestiti u Veliku, iznose 130 kuna, odnosno 160 na sam dan koncerta.

Dvjestotinjak kuna stajat će i izlazak za one koji Dan zaljubljenih odluče provesti u jednom od zagrebačkih restorana koji su također pripremili brojne ponude. U Les Pontesu u Radničkoj u francuskoj hrani može se uživati po cijeni od 120 do 180 kuna za osobu, dok za 290 kuna par može provesti večer u restoranu Casablanca u Vukovarskoj ulici.

Za one koji se zažele prave romantične zimske idile, posebnu ponudu mogu pronaći na Sljemenu, gdje večer za dvoje u Tomislavcu stoji 180 kuna, a u Snježnoj kraljici 200. Odluči li se i prespavati, to će u Tomislavovu domu par stajati 529 kuna, a u Kraljici 599 kuna.

>>Valentinovo: Najljepša putovanja za zaljubljene parove

>>Malo je stidljiva, ali kad natočim chardonnay, radi stvari od kojih se i meni rumene obrazi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije