Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadite ga putovanjem

Valentinovo: Najljepša putovanja za zaljubljene parove

Venecija (1)
Foto: Čitatelj Večernjeg lista
1/4
06.02.2014.
u 09:55

Agencije su pripremile niz atraktivnih kratkih putovanja u romantične destinacije, i to po povoljnim cijenama

Najromantičniji dan u godini, Valentinovo, ove godine “pada” u petak, pa će ga mnogi provesti na nekom putovanju.

Agencije su pripremile niz atraktivnih kratkih putovanja u romantične destinacije, i to po povoljnim cijenama. Neka od njih već su rasprodana, ali na drugima još ima dovoljno mjesta odlučite li se u zadnji trenutak partnericu ili partnera iznenaditi putovanjem.

– Aranžmane uglavnom kupuju mladići ili djevojke koji žele iznenaditi svoje “bolje” polovice ili parovi koji obilježavaju godišnjice, a nerijetko i srebrni ili zlatni pir – kaže Martina Broz iz agencije Kompas.

U toj agenciji od europskih putovanja najviše se tražilo putovanje u Istanbul, koje je rasprodano. No, mjesta ima za program Rim, zrakoplovom, 14. - 17. 2., 1995 kn + zrakoplovne pristojbe 1000 kn, za Budimpeštu, autobusom, 14. - 16. 2., 595 kn te za uvijek romantični Rovinj, hotel Park 3*, 2 noći, 370 kn po osobi.

Foto: Boris Ščitar ilustracija

– Najveći broj kupaca aranžmana za Valentinovo su ljudi između 35 i 55 godina, a za aranžmane najčešće plaćaju oko 2000 kn.

Najviše su se tražila autobusna putovanja za Budimpeštu (3 dana/2 noćenja s doručkom, hotel 3*, 589 kn) u sklopu ponude Atlas putovanja za Konzum i Tisak.

Tu je i grad ljubavi Pariz, a ima i onih koji su se odlučili na daleko putovanje, primjerice u Indiju i Šri Lanku, koje je rasprodano, u Dubai ili u New York (13. - 17. 2., od 5190 kn po osobi + zrakoplovne pristojbe 2990 kn, hotel 3*) – kaže Nikolina Frklić, voditeljica korporativnih komunikacija Atlasa.

U agenciji Integral-Zagreb kažu da se najbolje prodaju autobusna putovanja za Sarajevo, 2 dana, 550 kn, i za Rim, 4 dana, 1390 kn.

Osobito je atraktivna ‘last minute’ cijena zrakoplovnog putovanja za Pariz, a mjesta također još ima i za neka autobusna putovanja, primjerice za Prag (4 dana, 850 kn), Veronu, Sirmione i Veneciju (2 dana, 590 kn) te za Budimpeštu (2 dana, 450 kn).

>>Dan kada obala postaje žuta poput limuna savršeno je mjesto za dvoje

>>Putovima ljubavi Hurem i sultana Sulejmana u gradu na Bosporu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije