Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
it djevojka

Valerija Šestić - hoće li postati prva hrvatska VS anđelica?

valerija sestic (1)
Foto: arhiva
1/4
16.09.2012.
u 00:01

Ljepotu definitivno ima, stas također, a i sa 16 godina cijela je karijera pred njom. Ova prekrasna Švicarka hrvatskih korijena na pravom je putu da postane naš najuspješniji model!

Upišete li ime Valerije Šestić u neku od internetskih tražilica, prva stvar koja će vam se pojaviti je priča o skandalu na njujorškom modnom tjednu.

Prošle godine, tada 15-godišnja Valerija nosila je revije dizajnera koji su se zarekli da neće angažirati modele mlađe od 16. Tory Burch, Rodarte i Oscar de la Renta ostali su šokirani kad je modni svijet okrio kako je Valerija ipak bila ispod propisane granice. “Moja njujorška agencija, Women Management, preuzela je krivnju za to. Na castinzima su rekli modnim kućama da imam 16 jer mi je rođendan bio samo mjesec dana udaljen”, otkriva Valerija koju je agent Talia Modelsa otkrio tijekom godišnjeg odmora na jadranskoj obali. 

Rođena u Švicarskoj, ova mlada ljepotica s 13 i pol godina dobila je svoj prvi modni angažman za jednu švicarsku modnu kuću, no put k slavi započela je tek s Talijom. Agencija Women Management brzo je prepoznala Valerijin talent (“mačkaste oči, pune usnice i samouvjeren hod čine je mnogo starijom no što doista jest”, kaže vlasnik) i, željna angažmana na jesenskim modnim tjednima, Valeriju je gurnula u svijet pista i visoke mode.

“Kad sam prvi put sjela na avion za New York, cijelim putem sam se molila da dobijem bar jednu reviju. Kad sam stigla i vidjela što me sve čeka, počela sam se moliti za sat vremena slobodno!”, prisjeća se Valerija koja je uz modni svijet odrasla - njezina majka Mirela se bavila fotomodelingom i manekenstvom. Skandal oko njezinih godina Valeriji ipak nije naštetio - za mladu Švicarku hrvatskih korjena tako se pročulo, a uskoro nakon New Yorka, šetala je i po pistama milanskog modnog tjedna.

“Prva revija na NYFW-u mi je bila BCBG Max Azria i bila sam jako uzbuđena. Kasnije su uslijedili Oscar de la Renta, Marc by Marc Jacobs, DKNY, Carolina Herrera, 3.1 Philip Lim, Prabal Gurung i Rodarte”, prisjeća se Valerija dijela svog prvog posjeta Velikoj jabuci. S novom sezonom, onom proljetnom, stigli su i novi angažmani pa je osim šetnje u kreacijama Dolce & Gabbane, Gianfranca Ferrea, Moschina, Blumarinea i Just Cavallija, Valerija ovog ljeta snimila i nekoliko impresivnih kampanja. D&G za proljeće i ljeto 2012. bio je prvi korak, a uslijedila su poziranja za Armani Exchange jesensku kolekciju, te Sportmax Code. Ipak, njezin omiljeni dizajner je Donatella Versace za čiji je podbrend Versus by Versace snimila lookbook. “To mi je bio prvi ozbiljniji posao i zato su mi posebno dragi”, otkriva Valerija, čiji je cilj uskoro se pojaviti na naslovnici Voguea.     

Ključne riječi

Komentara 2

AU
Augustiner
07:29 16.09.2012.

Ja se ne prodajem za pare, ja sam umetnik i hebe mi se za pare. hebe mi se za vas i vasu hebenu modu, jebe mi se za vase liftinge, stajlinge, pilinge, ke*a mi se od vasih dijeta, bukova, lukova, bekstejdzeva.. muka mi je od vas i vasih sra*a, muka mi je od tih glupih televizija i glupih voditeljki koje ceo dan ke*aju o modi i o tako nekim projektima, kenja mi se od projekata, ke*a mi seee.. boli me uvo gde ste bili, gde cete imati sledecu reviju, ko se pobrinuo za vas izgled, boli me bre uvo. ja necu da izigravam kretena da bi zaradio pare, hebite se manekeni, hebite se!

Avatar Vrijeme
Vrijeme
08:37 16.09.2012.

Divna djevojka,....steta sto ce joj sa njenih 16 godina isprati mozak do te mjere da ce biti nepodnosljiva. Nije lako u tom svijetu bespolnih muskaraca, frustriranih zena i napaljenih muzijaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije