Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kreativci iz Pule

Tsunami silovito osvaja modu: od 2Cellos do ženske poslovne mode

Tsunami (1)
Foto: Tsunami
1/6
01.03.2012.
u 00:01

Nakon uspješne linije muških odijela, linija Tsunami Anje Stehlik i Dragana Blažića krenula je u pohod na žensku poslovnu modu

Nakon što su se muška personalizirana odijela pokazala kao pravi hit, tim Tsunami power suit koji čine Dragan Blažić i Anja Stehlik predstavlja liniju ženskih odijela.

Poznati koncept personalizirane ilustrirane unutrašnjosti i karbonske dugmadi prožima i žensku liniju.

U unutrašnjosti sakoa prevladavaju žive boje i ženstveni printovi, dok je dugmad zamijenjena karbonskim ovalnim pločicama. Kombinacija kašmira i satena u pastelnim paletama boja ono je što odijela čini ženstvenima, ali i stvara dojam strogoće. Linija se sastoji od klasičnih strukiranih, ženstvenih odijela s ukošenim džepovima i različitim dezenima revera, romantičnih jaknica s ruskom kragnom te sportskih odijela sa svilenim trakicama i kapuljačom. Odijela su odraz decentnosti i elegancije za definiranu, a opet krhku ženu brenda Tsunami.

Još jedan novitet iz Tsunamija zasigurno je i kolekcija haljina. Cijela kolekcija koristi prepoznatljive ilustrirane materijale, a sastoji se od haljina u segmentiranim krojevima, jarkih boja, dojmljivih printova i modela koji prate liniju tijela.

Posebna linija odijela Tsunami dizajnirana je za, sad već planetarno popularne, violončeliste 2Cellos Stjepana Hausera i Luku Šulića. Naime, Anja Stehlik posebno za njihovu turneju s Eltonom Johnom osmislila je satenska crna odijela s karbonskim pločicama frak-kroja. Zanimljiva je i sama činjenica da su njihova violončela izrađena upravo od karbona kao i dugmad odijela Tsunami.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije