Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri, dva, jedan - kuhaj!

Špiček oduševljen uskrsnim ručkom: Da imam rep, mahao bih!

Tri, dva, jedan - kuhaj
Foto: RTL
1/3
30.03.2015.
u 23:48

„Šteta što imaš dečka. Imam prijatelja koji ima sve, ali nema nekoga tko zna napraviti ovakav fini ručak“, kazao je Špiček

Na početku uskrsnog tjedna u showu „Tri, dva, jedan - kuhaj!“ kandidati imaju pravi blagdanski zadatak – spravljanje svečanog uskrsnog ručka! Raskošno, mirišljavo i ukusno s neizostavnim bojanim jajima! Najljepša pisanica donosi dodatna tri boda na spravljeno jelo, a priprema blagdanskog ručka je najbolje pošla za rukom Martini.

„Svečani ručak mi je uspio. Baš sam sretna i ponosna. Očekujem da neću zabrljati ovaj uskrsni tjedan i da ću i dalje kuhati fino i dobro“, komentirala je Martina koja je za svoje jelo, točnije juhu, toplo predjelo, glavno jelo, salatu i desert, dobila tri desetke. Uz sve to je i dobila dodatna tri boda jer je njezina pisanica bila najljepša.

„Šteta što imaš dečka. Imam prijatelja koji ima sve, ali nema nekoga tko zna napraviti ovakav fini ručak“, kazao je Špiček kojeg je posebno razveselila činjenica što su se svi kandidati odlučili za tradicionalnu verziju uskrsnog ručka. „Da imam rep mahao bih, koliko sam sretan“, komentirao je.

Za razliku od Martine, koja se sjajno snašla i u samo dva sata uspjela pripremiti pravu gozbu, neki kandidati nisu bili toliko spretni i sretni pa su tražili pomoć. Diana je zvonila Željki, a spasiti ju je ponovno došao Davor! Od kud Davor ponovno u „Tri, dva, jedan-kuhaj!“? Pa došao je u pomoć dami u „Ajme, kaj je to kiselo unutra. Hiper kiselo je“, komentirao je bajker koji je viteški spasio Dianu od duela.

„Ljudi me često pitaju o tome što je Davor za mene učinio. To je njegov odabir, on je rekao da ide u duel umjesto mene. Možda sam žena bez imalo srca, ali on je odlučio da me želi spasiti. Nisam mu ja to rekla. Ako me želio spasiti, to je bio njegov problem. Nije bilo do mene“, komentirala je Diana Davorov viteški potez. Tomislav je zeznuo meso i desert, a za predjelo bi mu bilo bolje da ga nije ni poslužio. Ivani se poremetio pomno isplanirani red i redoslijed, a glavno jelo joj je skoro završilo na podu kada joj je lonac skliznuo iz ruke. Vesna je promašila s predjelom, meso joj je ispalo žilavo, a desert pretjerano sladak. A upravo se zbog njega naposljetku uspjela posvađati s Ivanom, koja je došla kušati njezine palačinke s komentarom da ju je strah jer su sigurno previše slatke.

„Onda nemoj probati kad misliš da su slatke, moje ionako nikad ništa ne probaš“, komentirala je Vesna, što je naljutilo Ivanu. „Izigrava žrtveno janje. Bila je ljuta zbog ocjena kada sam došla probati njezine palačinke, zaista sam ih htjela kušati. Do sada sam jedina bila draga prema njoj i tolerirala sam je i trpjela i nikada nisam pomislila da je zločesta kao što to drugi govore. Zaista mi je bila u redu i mogla sam s njom razgovarati, ali mi se čini da sve to iskorištava. Dosta je toga više“, komentirala je Ivana.

Kao furija je otišla. Jedino dođe probati kad dobijem devetku. I to zato da se uvjeri je li zaslužena devetka ili su mi ju poklonili“, kazala je Vesna kojoj svađa s mlađom suparnicom nije bio najgori trenutak večeri. Naime, novost je da se ovog tjedna imunitet ne osvaja, nego – gubi! Svi kandidati su uskrsni tjedan počeli s imunitetom, a onaj tko ima najmanje bodova, taj će dan ostati bez istog. Večeras je to bila Vesna. No imunitet mogu i vratiti, i to na način da od žirija dobiju desetku za spravljeno jelo.

Hoće li Vesna ipak uspjeti izbjeći duel i tko će sljedeći ostati bez imuniteta, doznajte sutra u 21 sat na RTL Televiziji!

>> Kako se kuha "šok metodom"?

Komentara 2

BI
binko
11:24 01.04.2015.

Kada se prijavite na natjecanje, ma kakvo ono bilo onda se očekuje da imate barem osnovna znanja a dobro bi bilo znati malo više. Jučerašnje čuđenje(inaće ne gledam ali djeca me gnjave) , kako napraviti domaću majonezu, pa onda čuđenjee za šunku u kruhu , pa onda biseri s francuskom salatom....prestrašno...stvarno nije za gledati ,a žiri je posebna priča .

DU
Deleted user
10:03 01.04.2015.

Super ekipica! Što kandidati, svi od reda simpatični (baka Vesna malo naporna ali ok), što žiri... uživam gledati.... :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije