Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popustolovac.hr

Želite uštedjeti? Imamo rješenje!

Popustlovac.hr
Popustolovac.hr
04.12.2014.
u 11:04

Jednim klikom provjerite gdje se nalaze najbolje ponude i akcijske cijene, jednostavno i brzo isplanirajte kupnju i uštedite novac, bilo da se radi o namirnicima, odjeći, kozmetici, uređenju doma ili tehnici

Najveća prednost kupovine proizvoda na sniženju ili akciji je ta što imamo mogućnost kupovine onog što nam je uistinu potrebno ili što već dugo želimo po znatno nižim cijenama. Cijene određenih proizvoda variraju od jednog prodajnog mjesta do drugog. Ponekad je ta razlika u desecima lipa, a u nekim slučajevima je ona mnogo veća. Upravo zbog toga je iznimno važno da imamo informaciju gdje se može kupiti određeni proizvod po najpovoljnijoj cijeni.

Postanite lovac i svakodnevno lovite uštede!

Kliknite na Popustolovac.hr i budite svakodnevno u toku s najpovoljnijim ponudama na hrvatskom tržištu. Listajte kataloge, pretražujte proizvode po kategorijama i informirajte se o novostima i akcijama vezanim za proizvode i trgovačke lance! Brinite o svojem budžetu i postanite lovac na uštede! Ne dopustite plaćanje omiljenog proizvoda po višoj cijeni, jer vas samo jedan klik na portal Popustolovac.hr dijeli do većeg kućnog budžeta.

Popustolovac je u 2014. godini uštedio preko 4 milijuna kuna. Ukoliko i vi želite s nama sudjelovati u ostvarenju ušteda i želite na tjednoj bazi primati obavijesti o najboljim ponudama, prijavite se na naš newsletter.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije