Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koji je vaš izbor?

Valentinovo: Sexy rublje, parfemi ili slatka iznenađenja na popustu

srce
Foto: Borna Filić/PIXSELL
11.02.2014.
u 10:59

Popustolovac.hr donosi ideje povodom Valentinova kojima ćete razveseliti drage osobe. Provjerite cijene, uštedite i ne gubite vrijeme na traženje pravih darova po dućanima

Bliži se Valentinovo, a ako nemate ideje za darove kojima ćete razveseliti dragu osobu Popustolovac.hr će vam pomoći. Jednim klikom provjerite koji su najpopularniji proizvodi i izaberite nešto za sebe! Ako su pak realniji problem novac i/ili nedostatak vremena, tu tek imamo najbolje rješenje - brzo i jednostavno pregledajte akcijske ponude iz svih kataloga, usporedite cijene i iskoristite najbolje ponude! 

Popustolovac.hr: Pronađite darove ovisno o svom budžetu

U kategoriji Valentinovo pronaći ćete parfeme, donje rublje i slatka iznenađenja! Cijene su snižene u odnosu na redovnu, stoga iskoristite priliku i uštedite svoje vrijeme i novac! Na popustu se nalazi čak 123 parfema, tako da ćete sigurno pronaći nešto za sebe ili za dragu osobu. Ukoliko ovo Valentinovo želite razbuktati strasti, kliknite na kolekciju donjeg rublja  gdje vas čekaju komadi po povoljnim cijenama. Cijelu ponudu i trgovine pregledajte ovdje

Grupirajte proizvode prema cijeni i tako brzo i jednostavno pronađite nešto što vaš budžet može podnijeti. Popustolovac donosi darove već od 20ak kuna, stoga klik jer Dan zaljubljenih kuca na vrata! 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije