Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cjenometar

U Zagrebu kilogram ćevapa 42 kune, na moru 550 g - 38 kn

ćevap
16.06.2010.
u 08:34

Izgleda da će ove godine, uz ostale namirnice, većina domaćih turista sa sobom na godišnji odmor na Jadran nositi i meso.

Izgleda da će ove godine, uz ostale namirnice, većina domaćih turista sa sobom na godišnji odmor na Jadran nositi i meso. Osim sladoleda, piva, voća i povrća te ostalih napitaka, na moru u nebesa skaču i cijene hrane, ali i svježeg mesa. Kako kaže naša čitateljica, zbog slabog izbora mesa u trgovačkim lancima, uputila se u mesnicu gdje ju je dočekalo neugodno iznenađenje.

– Prošli vikend s obitelji sam bila u Jadranovu i neugodno se iznenadila. U mesnici u Jadranovu 550 grama ćevapčića od miješanog mesa platila sam nevjerojatnih 38 kuna.... Strašno, pa u Zagrebu je jedan kilogram na akciji 25 kuna ili najviše 45 kuna. Kolegica koja je isto bila u Jadranovu kaže da biftek košta 150 kuna! Mislim da ću na ljetovanje nositi svu hranu iz Zagreba, a oni neka dižu cijene! Samo što će biti iduće godine – pita se naša čitateljica iz Dugog Sela, Snježana Štefinovec, koja već godinama ljetuje u Jadranovu pored Crikvenice.

Cijena kilograma ćevapa od miješanog mesa (70 posto je junetine i 30 posto svinjetine) košta oko 42 kune u zagrebačkim mesnicama, dok je cijena kilograma bifteka oko 135 kuna. Kupcima preostaje da dobro proučavaju cijene i kupuju tamo gdje im se nudi najbolji omjer cijene i kvalitete.

Ključne riječi

Komentara 170

udari šefa
08:26 16.06.2010.

ako ides na more onda jedes fine stvari cordon blue, pile na žaru, nešto flambirano, minijaturno, puno povrca i mrvica zacina.. i skupo plačaš.. ne ideš na more da se toviš čevapima, svinjetinom, pa nije božić....

PI
PIDOČA
08:28 16.06.2010.

opet gluposti pišu... kil mišanog mesa /ćevapi,pljeskavice/40 kuna...dva kila sladoleda/ledo/16 kuna.. štruca kruva 4 kune litra domaćeg /bicufit/vina 15 kuna,,, glava salate 3 kune... i sve to u Trogiru:-)

IV
Ivekivek
08:24 16.06.2010.

Ne trebaju nam takvi gosti koji se hrae ćevapima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije