Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mondo.hr

Ljubav je u zraku, karneval je na ulici, popust je na Mondu

Mondo katalog veljača
Foto: Mondo
03.02.2014.
u 13:47

Mjesec ljubavi i karnevala traje i na Mondu. Pripremili smo prigodan asortiman s popustima uz koji ćete razveseliti drage ljude ili sebe.

Izbjegnite gužve u shopping centrima i kupovinu obavite online iz toplog doma. Mondo je pripremio privlačnu ponudu: od mode i kozmetike, knjiga, originalnih kostima za karneval i maškare pa sve do malih kućanskih aparata i pametnih uređaja. Više od 250 artikala po super cijenama! 

Prigodni darovi za Valentinovo

Seksi donje rublje uvijek je najbolji odabir za Valentinovo. Iznenadite je čipkastim bodijem ili zavodljivim korzetom popularnog branda Coquette. S nakitom i kozmetikom također nećete pogriješiti, a posebice ako je riječ o jedinstvenim Le Mar satovima i unikatnom nakitu. Iz posebne ponude za mjesec ljubavi izaberite hvaljene ljubavne romane i filmove kao što su: Bilježnica, Divna propast, Sumrak saga, Osjetila ljubavi i drugi. Izaberite poklon već od 24,99 kn.

Karneval u gradu

Ako vaši najmlađi sanjaju o tome da se tranformiraju u omiljene likove, pa barem na jedan dan, izaberite idealnu karnevalsku masku za njih. Na Mondu vas čekaju kostimi Disney princeza, popularnih superjunaka, klauna, Disney, Hello Kitty i drugi već od 29,90 kn.

Opremite dom uz značajnu uštedu

Bijelu tehniku i male kućanske aparate kupite uz značajnu uštedu, a možete plaćati i obročno do 12 rata bez naknada i kamata. 

Vaš digitalni svijet uvijek uz vas

Surfajte dok ste u pokretu, ostanite uvijek spojeni i obavljajte sve važne radnje dok ste odsutni od kuće ili ureda. Kupite smartphone već od 489,99 kn ili tablet već od 499,99 kn.

Cijelu ponudu na Mondu u mjesecu ljubavi pogledajte ovdje.

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Mondo pratite na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije