Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popusti i akcije

Kraj je mjeseca i budžet vam je iscrpljen? Imamo rješenje!

Popustolovac.hr
Foto: Thinkstock
30.01.2014.
u 10:36

Jednim klikom provjerite gdje su najbolje ponude i akcijske cijene, jednostavno i brzo isplanirajte kupnju i uštedite novac bilo da se radi o namirnicima, odjeći, kozmetici, uređenju doma...!

Najveći “gušt" popusta je kupiti nešto uistinu potrebno ili što već dugo želite - i to u pola cijene! Cijene određenih proizvoda mogu varirati od jednog prodajnog mjesta do drugog, a ništa nije drukčije niti u doba rasprodaja. Ponekad je razlika u desecima lipa, a u nekim slučajevima ušteda može uistinu učiniti razliku. Stoga, kliknite na Popustolovac.hr i brzo i jednostavno provjerite cijene. Razlike mogu biti najveće, ako, na primjer, kupujete veće komade namještaja ili električne uređaje. Mogli biste se iznenaditi povoljnim cijenama, a uštedjet ćete vrijeme i novac i sačuvati živce!  Snalaženje po našem portalu Popustolovac.hr  vrlo je jednostavno, izaberite kategoriju koja vas zanima ili u tražilicu upišite proizvod koji tražite.

Uz portal Popustolovac.hr jednostavno usporedite cijene po trgovačkim centrima i uštedite novac!

S obzirom na to da nam je zima pokazala zube, pronađite odgovarajuću obuću i odjeću s kojom će zimsko vrijeme biti radosno i zabavno! U istoj kategoriji pronaći ćete i torbe, donje rublje i pidžame ili nakit. Ako ste sportski tip kategorija Sport&Rekreacija odgovorit će na vašu potragu za određenim proizvodima ili rekvizitima. U kategoriji Drogerija pronađite kućne potrepštine, ideje za poklone ili dječiju hranu i higijenske potrepštine.

Klikom na kategoriju Tehnika provjerite akcijske cijene, popuste i ponudu multimedije, kućanskih aparata ili bijele tehnike, a ako planirate veliki ručak ili vam nedostaje namirnica u hladnjaku zavirite u Prehranu i više ne plaćajte veću cijenu za iste proizvode. 

Budite lovac i jednim klikom ulovite popuste!

Zanimljivost!

Kupci koji u trgovačkim lancima vide na posebnim sniženjima svoj omiljeni proizvod reagiraju kao da gledaju erotski film ili erotske fotografije, pokazalo je istraživanje sveučilišta Westminster. Istraživači su ozvučili 50 muškaraca i i žena i promatrali njihove pokrete očima i emocionalne odgovore na ponudu u trgovačkim lancima. Ne dopustite plaćanje omiljenog proizvoda po višoj cijeni kad vas samo jedan klik na portal Popustolovac.hr dijeli do provjere!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije