Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkvačeno i šareno

Hit su predimenzionirane majice i raskošne haljine

'elfs01_nnn_ziv_080513'
''
20.05.2013.
u 20:46

U najnovijoj kolekciji za proljeće i ljeto mogu se naći i zanimljive šilterice te pamučne haljine i suknje

Naizgled nespojive modne kombinacije za hrabre i odvažne žene i ovaj su put u središtu najnovije kolekcije za proljeće/ljeto 2013. modnog dvojca Elfs.

Zaljubljenice u šareno, raskošno, pretjerivanje sa stilom i zanimljivo ovog ljeta mogu birati između nešto ležernijih komada poput traperica, jaknica, predimezioniranih majica ili pak pamučnih suknji i haljina te raskošnih haljina od brokata. Elfsi ni ove sezone nisu zaboravili na nezaobilazne modne dodatke pa se u kolekciji mogu naći otkvačene šilterice, torbe i nakit.

U središtu priče i dalje je njihov popularni logotip, a inspiraciju su pronašli i u izborima za Miss ljepote i nezaobilaznoj Miss Hrvatske 1993. godine Fani Čapaliji i njenoj sada već legendarnoj izjavi \"It\'s OK\", koja se i našla na nekim modelima odjeće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije