Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SUBOTU

Ako ti učenje baš i nije jača strana, otkrij trikove za mudriji način

27.08.2015.
u 16:39

Ne propustite magazin „Idemo u školu“ za samo 5 kuna u paketu s Večernjim listom u subotu, 29. kolovoza!

Ako ti učenje baš i nije jača strana, pročitaj savjete o mudrom načinu učenja u magazinu Večernjeg lista „Idemo u školu“, koji izlazi 29. kolovoza. Na 84 stranice naći će se tu raznovrsne teme, zabavne i edukativne, uz pregršt korisnih savjeta školarcima i njihovim roditeljima.

I curicama i dečkima, ali i njihovim mamama dobro će doći izbor jesenske garderobe koji predstavljamo, ali i izbor funkcionalnog, lijepog i zabavnog školskog pribora. Zavirit ćemo u dom poznate modne blogerice i poduzetnice Jasmine Bagarić i doznati kako se njezina obitelj priprema za početak nove školske godine.

Od stručnjaka psihologa roditelji mogu doznati vrijedne savjete o tome kako pripremiti dijete za polazak u školu. Govorimo i o slobodnim aktivnostima djece, zajednički biramo školske torbe, cipele i pribor. U magazinu ćete pronaći i niz savjeta koji se odnose na zdravlje djece - od pravilne prehrane do zaraznih bolesti kao i recepte za brze i zdrave obroke.

Najbolje je da dijete uvijek uči na istom mjestu, pa ako nema vlastitu sobu, uredite mu barem radni kutak. U tome će ti pomoći i naše preporuke te izbor detalja iz naših trgovina. Pišemo i o čitanju i knjigama, igračkama, ali i računalima.

Ne propustite magazin „Idemo u školu“ za samo 5 kuna u paketu s Večernjim listom u subotu, 29. kolovoza!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije