Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaterpolo

U derbiju regionalne lige Mladost potopila Partizan

Mladost - Partizan
Goran Stanzl/PIXSELL
25.10.2014.
u 23:19

- Izuzetno sam zadovoljan ovom utakmicom i moram priznati da nisam očekivao ovako visoku pobjedu. Utakmica je većim dijelom bila vrlo neizvjesna i čvrsta, te smo uspjeli odigrati jednu kvalitetnu utakmicu

Zagrebačka Mladost u derbi utakmici četvrtog kola Triglav regionalne vaterpolo lige, uspješno je nadjačala momčad Partizana rezultatom 16:8. U odličnoj navijačkoj atmosferi ispunjenih tribina bazena Mladosti na Savi, zagrebačka je momčad pokazala iznimnu kvalitetu kojom može parirati ponajboljim vaterpolo klubovima.

- Izuzetno sam zadovoljan ovom utakmicom i moram priznati da nisam očekivao ovako visoku pobjedu. Utakmica je većim dijelom bila vrlo neizvjesna i čvrsta, ali ipak smo uspjeli odigrati jednu kvalitetnu utakmicu koja je bila izuzetno dobra i za gledatelje na televiziji, a tako i uživo. Sve u svemu jedan jako lijep dan za vaterpolo. – izjavio je Vjekoslav Kobešćak, trener Mladosti. 

Četvrto kolo Triglav regionalne vaterpolo lige bilo je većim dijelom uspješno za hrvatske predstavnike. 

U četvrtom su kolu postignuti sljedeći rezultati:

Grupa A:

AVK Branik – Budva 8:16
Primorje EB - OVK POŠK 17:4
Jadran ST - Radnički Kon Tiki 4:15

Grupa B :

Vojvodina - Jug CO 3:15
Crvena zvezda – Medveščak 12:5
Primorac - Jadran HN 5:9

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije