Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlična imitatorica

Vrhunski! Pogledajte kako je Maja Posavec 'skinula' Severinu!

maja posavec
Foto: Screenshot
09.10.2015.
u 11:05

– Da sam imala samo zvuk, bez slike, bila bih 100% sigurna da je to Severina – komentirala je jedna od obožavateljica zabavnog showa TLZP

Osim u emisijama ''Tvoje lice zvuči poznato'', kandidati nove sezone odlično se zabavljaju i na probama, a to dokazuju brojne fotke i videoisječci koje kandidati objavljuju na svojim društvenim mrežama.

Posljednji video koji je osvanuo na stranici Luke Bulića oduševio je sve njegove fanove. Naime, Luka je snimio svoju kolegicu iz showa Maju Posavec kako imitira Severinu koju će Luka utjeloviti ove nedjelje u showu, a snimka je u kratkom roku postala pravi hit.

– Pa ovo je vrh! Da sam imala samo zvuk, bez slike, bila bih 100% sigurna da je to Severina. Svaka joj čast! – komentirala je jedna obožavateljica s kojom su se mnogi složili. 

Uz ovakvu pomoć kolegice ne sumnjamo da će Luka oduševiti svojom transformacijom i ovog puta!

Podsjetimo, osim Luke koji će se utjeloviti Severinu i otpjevati njezin hit ''Gas,gas'', ove nedjelje čeka nas još sedam odličnih transformacija. Ivana Šarića ovog ćemo puta gledati kao Elvisa Presleya, Dušana Bućana kao hip-hop grupu Technotronic, Saša Lozar utjelovit će Alice Cooper, Ivana Marić Christinu Aguileru, Renata Sabljak švedsku grupu Europe, Maja Šuput transformirat će se u Srebrna krila, a odličnu Maju Posavec čeka transformacija u Doris Dragović.

 

Genijalna Maja Posavec me uči kako biti Severina! #tlzphr #severina

Posted by Luka Bulic on 8. listopad 2015

>>Nakon ovog iskustva više nemam srama

>>Nastup koji će podići razinu adrenalina: Maja Posavec kao Mile Kekin

Komentara 2

FA
Fake
11:27 09.10.2015.

Maja Posavec jednostavno zrači dobrotom a i odlična je pjevačica.Jako pozitivna ličnost.Majo,svaka čast.

DU
Deleted user
14:46 09.10.2015.

izgleda k'o severina na brodu kad je umjesto mikrofona držala nešto drugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije