Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka kao Maja Šuput

'Potrudit ću se ovim nastupom Maji ne oduzeti nijednu gažu'

tlzp
Foto: Nova TV
1/6
27.11.2015.
u 13:24

– Scenski nastup zahtijeva od mene izrazitu moć uvjeravanja kuma da izvadi keš – kazao je Luka Bulić uoči nastupa

Samo jedna epizoda dijeli nas od uzbudljivog finala popularnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', a na kraju ovotjedne emisije saznat ćemo tko su četiri najbolje plasirana natjecatelja. U velikom finalu koje ćemo vidjeti 6. prosinca, tih četvero natjecatelja borit će se za laskavu titulu pobjednika druge sezone showa, dok će ostali nastupiti u revijalnom tonu.

Da je u ovom showu sve moguće, iskusili su i naši natjecatelji. Tako nije bio iznenađen samo Luka Bulić nego i Maja Šuput kada je gljiva Luki dodijelila upravo Maju za imitaciju.

– Nikad u životu nisam mislio da ću dobiti Maju Šuput! – šokirano će Luka, koji je zaključio da je njegova energija na malo nižoj razini od Majine pa će se stoga dobro morati potruditi da bi njezin lik što vjernije dočarao. – Scenski nastup zahtjeva od mene izrazitu moć uvjeravanja kuma da izvadi keš – objašnjava Luka pred kojim je nastup s pjesmom ''Svatovska'' i zaključuje: – Uvijek se na kraju svede na tog sirotog kuma. Ja bih volio da u publici sjede samo kumovi, pa kad počnem pjevati, da nešto i zaradim. Ja ću se potruditi u ovom nastupu ne oduzeti Maji nijednu njezinu gažu.

Pod posebnim povećalom fanova Justina Biebera bit će Maja Šuput, čiji je izraz na licu sve objasnio, a izvest će njegu pjesmu s početka karijere ''Baby''. – Da mi je netko rekao da ću ikada morati biti Justin Bieber, rekla bih mu "Ti se šališ, ni za maškare" – našalila se Maja i dodala kako ipak nije tako strašno kako je mislila. – Sigurna sam da će ljudi padati od smijeha kad me vide s tom groznom frizurom. To je doista smiješno, a cilj ovoga jest da mi se narod smije pa, eto, smijte se još jednoj emisiji! – poručuje.

Svoj nastup u predfinalnoj emisiji, Saša Lozar opisuje kao „krunu svega izvedenog do sada“. Aretha Franklin, u koju će se transformirati i izvesti pjesmu ''Respect'', kaže, najveći mu je izazov do sada. – Aretha Franklin je apsolutna kraljica svega – radosno će Saša koji se posebno veseli fizičkoj transformaciji i zaključuje: – Vjerujem da će to biti nastup po kojem ću pamtiti ovu ludu sezonu!

Maju Posavec ove nedjelje gledat ćemo kao seks-ikonu osamdesetih, Kim Wilde s pjesmom ''Keep Me Hangin' On''. – Ja obožavam 80-te i svaki povratak u 80-te me veseli, pa čak i ovako kad ne znam pjesme – ističe Maja i dodaje kako će jedan od bitnijih faktora u njezinom scenskom nastupu biti krevet i vjetar.

Ivan Šarić najavio je kako će se kao Shania Twain na pozornici družiti ponajviše sa stalkom. Otpjevat će pjesmu ''Man I Feel Like A Woman'' kojoj se posebno veseli. – Sa sigurnošću mogu reći da ću se lijepo zabaviti – uvjereno će Ivan.

U Rihannu će se transformirati Ivana Marić kojoj pjesma ''Umbrella'' ne predstavlja vokalno težak zadatak. – Ona ima cijelo vrijeme zaleđenu facu, sva je cool i želi ostaviti dojam baš me briga – kazala je Ivana. Sa Shakirinom pjesmom ''Whenever, Wherever'' nastupit će Renata Sabljak, a Dušana Bućana imat ćemo prilike vidjeti kao Marinu Perazić, čijeg se opojnog glasa, napominje, sjeća od djetinjstva.

Ne propustite uzbudljivo polufinale druge sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' i otkrijte kojih četvero natjecatelja će se boriti za titulu pobjednika!

>>Luka Bulić ove nedjelje u showu TLZP postaje Maja Šuput!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije