Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika očekivanja

Luka Bulić ove nedjelje u showu TLZP postaje Maja Šuput!

tlzp
Foto: Nova TV
1/11
24.11.2015.
u 13:47

Počasni gost u jedanaestoj, predfinalnoj epizodi bit će pulen prve sezone showa, David Vurdelja, poznat kao Baby Dooks

Ove nedjelje natjecatelji showa "Tvoje lice zvuči poznato" imat će posljednju priliku pokupiti od žirija što bolje ocjene i tako se plasirati u finale druge sezone showa.

Uzbuđenje među natjecateljima raste, a jednak trend može se primijetiti i kod gledatelja. Posljednja epizoda showa bila je tako ujedno i najgledanija epizoda ove sezone. Uz fantastične transformacije protekle nedjelje bilo je u prosjeku nešto više od 826 tisuća gledatelja, a emisija je ostvarila 42,9 posto udjela u gledanosti.

Počasni gost u jedanaestoj, predfinalnoj epizodi bit će pulen prve sezone showa, David Vurdelja, poznat kao Baby Dooks, koji je zahvaljujući svom umijeću transformiranja zabavljao milijunski auditorij pred malim ekranima te dospio u samo finale prve sezone. – Bit ću dobar kao i uvijek. Okrutan, ali ispravan! – izjavljuje Baby Dooks uoči svog žiriranja u showu.

U drugoj epizodi prošle sezone, Baby Dooks je imao zadatak utjeloviti Marinu Perazić, a sada će sa smiješkom na licu s mjesta žirija u toj ulozi promatrati Dušana Bućana koji će izvesti njezinu poznatu pjesmu "Kolačići". Kako kaže, ne razmišlja nadmašiti Dooksovu izvedbu. – Ja namjeravam samo biti svoj! – dodao je Dušan, a hoće li uspjeti zasjeniti prošlogodišnju izvedbu Baby Dooksa i kakvu će mu on ocjenu dati, ostaje nam vidjeti – kaže Dušan.

Osim Marine Perazić, i Shakira će se ponovno pojaviti na pozornici showa. Zanosnu Kolumbijku utjelovit će Renata Sabljak koja je priznala da ju najviše muči Shakirino "mlaćenje kosom". Prisjetit ćemo se tako njezina velikog hita "Whenever, Wherever", a na gledateljima je da procjene tko je bolja Shakira – Renata Sabljak ili Andrea Andrassy iz prošle sezone.

Barbadošku pjevačicu Rihannu utjelovit će Ivana Marić koja jedva čeka popeti se na pozornicu. – To ću s guštom odraditi. Mislim da će ovo biti psihički oporavak od ovih muških uloga – sa smiješkom će Ivana koja će nastupiti s pjesmom "Umbrella". – Ja ne pristajem na ništa manje nego senzacionalno! – dodaje.

S obzirom na velik broj obožavatelja Justina Biebera, pred Majom Šuput bit će poprilično velik izazov, a zasigurno jedan od zanimljivijih momenata sljedeće epizode bit će transformacija Luke Bulića koji će utjeloviti upravo Maju Šuput!

– Mislio sam da je meni zabavno u životu, ali što je Maji Šuput zabavno! – osvrnuo se Luka na svoj sljedeći nastup koji se s nestrpljenjem očekuje. Maja Posavec vraća se u osamdesete, koje su joj, kaže, srcu drage, a ovoga puta pretvorit će se u seks ikonu Kim Wilde. Zanimljiv će biti i nastup Saše Lozara, kojemu transformacije u žene idu kao od šale. Aretha Franklin bit će njegov sljedeći izazov, a nastupit će s pjesmom "Respect" koju opisuje kao himnu emancipiranih žena. – Da mi takva dođe u ured i kaže da hoće "respect", rekao bih, evo, koliko hoćeš! – kazao je Saša.

Ivan Šarić, kojemu inače mrsko padaju transformacije u ženski spol, a koje pak gledatelje iskreno nasmiju, ovoga puta veseli se svojoj transformaciji u Shaniju Twain s pjesmom "Man I Feel Like A Woman" i dodaje: – Drago mi je da mogu biti Shania Twain. Volim kraljice, ne princeze – kaže Šarić. Prije nastupa osmero natjecatelja u emisiju će nas uvesti Baby Dooks koji će nastupiti sa svojim bandom Yoghurt i pjesmom "Umobolnica".

>>Neprepoznatljiva Renata Sabljak odnijela pobjedu kao Cee Lo Green

>>Maja Šuput: Bilo je teško, ali postala sam seksi muškarac

Komentara 1

BA
barbaizamerike
21:08 24.11.2015.

test

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije