Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TLZP

I njezino lice će vam zvučati poznato: Minea ove nedjelje u žiriju showa

tvoje lice zvuči poznato
Foto: Nova TV
1/9
06.10.2015.
u 14:50

– Bit će to malo neobično. Sve je novo, a sve je staro, sve je staro, a sve je novo. Jako se veselim što ću biti tu! – izjavila je Minea

U prošloj sezoni oduševljavala je gledatelje svojim transformacija, a preobrazba u popularnog Jolu ostala je kao najzapamćenija. Mineu ćemo ponovno vidjeti u showu Tvoje lice zvuči poznato, ali ovoga puta kao počasnog člana žirija.

– Bit će to malo neobično. Sve je novo, a sve je staro, sve je staro, a sve je novo. Jako se veselim što ću biti tu! – izjavila je Minea uoči nastupa koje će ovaj put ocjenjivati, a kakva će biti kao članica žirija s obzirom na to da se u prošloj sezoni i ona nalazila u koži naših natjecatelja te hoće li im progledati kroz prste ili dati neki konstruktivni savjet, vidjet ćemo u nedjelju.

Pobjednika prošle emisije, Ivana Šarića, ovoga puta gledat ćemo kao kralja rock and rolla, Elvisa Presleya, a otpjevat će poznatu pjesmu "Jailhouse rock". Dušan Bućan izvest će techno brojalicu "Pump up the jam" belgijske hip-hop grupe Technotronic.

Kako kaže, veseli se kosi i štiklama, ali i tome što će biti crnkinja te dodaje: – Moram biti lijepa, moram biti manekenka i moram lijepo pjevati... čas posla!

 Saša Lozar, kojega smo u prošloj epizodi gledali kao balerinu Taylor Swift, ovoga puta okreće se u jednom potpuno drugom smjeru, a vidjet ćemo hoće li biti jednako uspješan kao okorjeli roker Alice Cooper s pjesmom "Poison".

Ivana Marić utjelovit će Christinu Aguileru s pjesmom "Lady Marmalade", a Renata Sabljak švedsku grupu Europe s hit pjesmom "The Final Countdown". I dvije imenjakinje vratit će nas u osamdesete sa smiješkom na licu. Tako će Maja Šuput izvesti pjesmu "Mangup" grupe Srebrna krila, a Maja Posavec transformirat će se u Doris Dragović.

– Meni je to super! Ja volim to putovanje kroz vrijeme! – izjavila je Maja Posavec koja će pjevati pjesmu "Željo moja". Luka Bulić gledatelje uvijek počasti iznimnim transformacija, a kakav će biti kao Severina s pjesmom "Gas, gas", ne propustite doznati ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

>>Nakon ovog iskustva više nemam srama

>>Bolno je hodati 
u štiklama. Cure, svaka čast

Komentara 1

GR
grodar
15:01 06.10.2015.

Ooo neee! Posvuduša

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije