Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvoje lice zvuči poznato

Ana Maras Harmander pobijedila 
kao pjevačica Pink!

Ana Maras
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
23.10.2016.
u 23:03

Za preobrazbu u američku pjevačicu kaže da je bila najteži i najljepši glumački zadatak u životu

Ana Maras Harmander pobijedila je u petoj epizodi zabavnog showa Nove TV „Tvoje lice zvuči poznato“, a žiri i publiku osvojila je preobrazbom u Pink.

– Transformacija u Pink nešto je najteže i najljepše što sam u životu radila. Bez svog plesača Marija Jukića ne bih mogla ništa. Doslovno je sve ovisilo o našoj usklađenosti. Disanje je ovisilo o pokretu, tako da smo slučajno napravili nešto krivo, ja ne bih mogla ispustiti ni slova. U tjedan dana postigli smo ono što se uvježbava mjesec dana. Da smo bar imali više vremena – uzbuđeno je prokomentirala glumica koja i inače obožava lik i djelo američke glazbenice.

– Ona je jedna od onih stvarno jakih žena kojima se divim – dodala je Ana, kojoj se tijekom ovoga showa iskreno divi i njezin suprug, poduzetnik John Harmander.

– Moj suprug uvijek je jako ponosan na mene i podržava me u svemu. Zna koliko sam truda i modrica uložila u ovu točku. Gledao me svaki dan kako se vraćam iscrpljena i njegova mi je podrška puno značila – priznala je Ana, majka jednoipolgodišnjeg sinčića Rubensa koji baš kao i ona obožava glazbu.

– Naš sin već spava u vrijeme kad se emitira show „Tvoje lice zvuči poznato“, ali obožava pjevati i plesati, većinom na švedski hip-hop – zaključila je.  

>>Član žirija Tvoje lice zvuči poznato otkriva sve o karijeri i obiteljskoj sreći kojom vlada ljubav

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije