Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
İpek Karapınar

Zvijezda turske hit serije 'Anđeli': Prijevara? Teško mi pada i pomisao

 İpek Karapınar
Foto: Facebook
1/4
25.04.2017.
u 20:07

Turska glumica koju trenutno gledamo u ulozi prevarene djevojke Feride u dramskoj seriji "Anđeli" na Novoj TV u privatnom životu sretna je uz 12 godina starijeg kolegu

Iako kao djevojčica nije maštala o glumačkoj karijeri, nego je željela postati glazbenica, 33-godišnja İpek Karapınar u glumu se zaljubila 2006. godine, kad je dobila prvu ulogu u seriji “Hatırla Sevgil”. Nešto više od deset godina kasnije gledamo je na Novoj TV u dramskoj seriji “Anđeli”, u kojoj je utjelovila Feride, prevarenu djevojku koja je maštala o braku i svojim nevinim, dobroćudnim karakterom osvojila brojne gledatelje. 

“Oduvijek sam maštala o karijeri glazbenice. Još kao mala išla sam na satove violine. Studirala sam na konzervatoriju Sveučilišta ‘Mimar Sinan’. Studij nije usredotočen samo na glazbu, nego smo stekli i određeni stupanj glumačkog i baletnog obrazovanja. Mislim da bih mogla i slikati kad bih se svojski potrudila. Gluma i glazba su povezane. Kad glumim određeni lik, čujem njegovu glazbu. Osjećaj za ritam stvarno mi puno koristi. Glazbeno obrazovanje puno mi pomaže u glumi”, kaže İpek, koja je bez razmišljanja prihvatila ulogu u seriji “Anđeli”.

“Scenarij mi se jako svidio. Kad sam primila ponudu, redatelju Serkanu Biçiçiju rekla sam da sam uvijek željela glumiti u takvoj seriji. Također sam pomislila kako će i mladi glumci i glumice morati biti pomno odabrani, s obzirom na to da radnja serije prati njihov život. To se i dogodilo. Svi su iznimno daroviti, iako su još vrlo mladi. Mislim da će ova serija iznjedriti nove glumačke zvijezde”, rekla je na početku snimanja prije dvije godine. 

Upravo je za ulogu Feride primila brojne pohvale, a scena u kojoj ulovi svog zaručnika s drugom ženom još se dugo prepričavala jer ju je İpek besprijekorno odigrala.
“Lagala bih kad bih rekla da mi nije bilo teško. Iskreno rečeno, to je bilo strašno zahtjevno. Čak i sama pomisao na ljubavnu prijevaru jako mi teško pada. Takva situacija nikad mi se nije dogodila, pa sam se usredotočila na iskustva drugih žena. Ukratko, nijednoj ženi ne bih poželjela da bude prevarena”, govori İpek, čiji su najveći obožavatelji roditelji i brat, koji seriju gledaju kod kuće, a nakon svake epizode dočekaju je uz pljesak, ali i kritike. 

“Vidim da ih moj uspjeh čini sretnima i ponose se. Nedavno su rekli da sad napokon sa zanimanjem gledaju neku televizijsku seriju”, kaže. Upravo joj je ova uloga donijela i popularnost, na koju se još ne može naviknuti. 

“Budući da stvaramo televizijsku iluziju za gledatelje, popularnost je sastavni dio našeg posla. Ne mogu to poreći. Volim glumiti za druge. Naravno, drago mi je kad me ljudi prepoznaju, ali to mi nije prioritet”, otkriva. 

Na snimanju serije “Adını Kalbime Yazdım” prije četiri godine upoznala je sadašnjeg dečka, 45-godišnjeg Serhana Yavaşa, s kojim je u istoimenoj sapunici igrala glavnu ulogu. 
“Serhan iz prijašnje veze ima kćerkicu Elif, koja me odlično prihvatila. Ne volim govoriti o privatnim stvarima, pa tako ni o vezi s njime. Lijepo nam je. Razumijemo se jer oboje radimo isti posao, posao koji oboje volimo više od svega”, kaže İpek, koja je prije Serhana bila u vezi sa 24 godine starijim glumcem Musom Uzunlarom, zbog kojeg je ostavila tadašnjeg dečka. Ipak, razlika u godinama presudila je njihovoj ljubavi, koja nije dugo potrajala. 

Kada ne glumi, atraktivna turska glumica vrijeme najčešće provodi uživajući u prirodi i čitanju, a voli i vježbati. O budućnosti ne razmišlja jer, kako kaže, živi dan za danom, no ipak ima neostvarene planove i želje. 

“Voljela bih okupiti glazbenu skupinu i snimiti album. Glazba je ljubav koja će zauvijek tinjati u meni. Trenutačno nemam nikakvih konkretnih planova, ali bilo bi sjajno da mi se te želje ostvare”, zaključila je. 

>>Arif Diren: Trebalo je vremena da shvatim kako sam poznat

>>Bali - beg se dosta promijenio i u pripremama je za veliko vjenčanje u krugu obitelji​

Ključne riječi

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
21:10 25.04.2017.

lijepa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije