Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zna koju vjenčanicu želi

Zvijezda serije 'Kud puklo da puklo' zaručila se nakon tri godine veze

Monika Mihajlović
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/3
01.12.2016.
u 13:20

Glumica Monika Mihajlović uskoro će se vjenčati sa svojim odabranikom Seadom Berberovićem koji ju je zaprosio ovo ljeto

Nakon tri godine veze zvijezda domaćih sapunica “Tajne” i “Kud puko da puklo” Monika Mihajlović i pravnik i glazbenik Sead Berberović zaručili su se, a odmah nakon toga počeli su sastavljati popis uzvanika za vjenčanje.

– Ispunio je sva moja očekivanja. S moje strane bilo je puno suza radosnica. Jednostavno znam i osjećam da je on onaj pravi i nemam se razloga brinuti, a godinama znam i kakvu vjenčanicu želim – kaže 24-godišnjakinja. Zaprosio ju je ljetos. – Neću vam otkriti kako, to smo odlučili zadržati za sebe, užu obitelj i prijatelje, ali ću vam reći da me iznenadio. Imao je izvrsnu ideju i bila sam oduševljena – smije se Monika.

Par je u vezi od 2013. godine, a prije toga su se poznavali sedam godina za kojih je Monika često išla na njegove svirke. Glumica trenutačno boravi u Puli zbog predstave “Šegrt Hlapić” Teatra Naranča, a 12 godina stariji odabranik posjećuje je koliko mu to dopuštaju obveze. 

>>Stjepan Perić i Monika Mihajlović zablistali u modnoj kampanji

Komentara 2

ZA
zambezi
14:50 01.12.2016.

Preslatko. Odmah ću počet gledat sapunice. Tek sad vidim kj sam propustio.

AU
austrougarskigeneral
19:09 01.12.2016.

sretno u braku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije