Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konačno sretna

Zvijezda sapunice 'Sudbina' Hatice Şendil je trudna i nosi dječaka

01.12.2016.
u 08:19

Sa suprugom proživljava bajku zbog dolaska prinove i prebrodili su traumu koja im se dogodila u 14. tjednu prve trudnoće

Obitelj, majčinstvo i ljubav glavne su teme nove turske uspješnice “Sudbina” koju gledamo na Novoj TV. Odlična glumačka ekipa predvođena je glumicom Hatice Şendil koju smo pratili u seriji “Dila”, a ovaj put glumi Elif, priprostu djevojku koja radi u polju.

Ne želim biti robinja ljepote

Lijepa 33-godišnja turska glumica rođena je u Istanbulu, a odrasla je na mediteranskoj obali Turske, u Antalyi. Budući da je gluma u tinejdžerskim danima nije zanimala, poslije mature upisala je ekonomiju i menadžment, a nakon diplome zaposlila se u struci. Godine 2001. ponijela je laskavu titulu Miss Turske. Ipak, više ne nosi revije jer, kaže, svijet mode doživljava samo kao hobi.

– Ne želim biti robinja ljepote. Nikad se nisam opterećivala kilogramima, odjećom i stvarima kojima nas bombardiraju. Rastužim se kad vidim djevojčice koje već u vrtiću oponašaju starlete. Na sebi ne bih mijenjala ništa jer volim biti prirodna. Najljepša sam si bez šminke – kaže glumica koja se u svibnju prošle godine udala za 29-godišnjega glumca Buraka Sağyaşara.

– Upoznali smo se preko talent-agencije. Nekoliko smo se puta sreli ondje u uredu i jako sam mu se svidjela. Uslijedila je serija “Karadağlar” i ponovno smo se sreli na snimanju. Među nama su se počele događati neopisive stvari i neočekivano smo si izjavili ljubav – priznaje Hatice. Nakon vjenčanja proživjeli su tragediju. U 14. tjednu trudnoće završila je u bolnici zbog jakih bolova. Mediji su objavili da je par izgubio bebu, a ona pala u depresiju. Sreća ih je napokon sustigla pa, kažu, sada žive pravu bajku. Hatice je u četvrtome mjesecu trudnoće i postat će roditelji dječaka.

 

 

Omzumdaki nefesin ,nefesim oldu... Sevgine , beni sana ;seni bana bağışlayana şükürler olsun...🙏🏻 #iyikisen ... İyi ki sen ... 🙏🏻 part 3.... 29.05.2015 Yanımızda olan bizim heyecanımızı paylaşan tüm sevdiklerimize sonsuz teşekkürler, onların şahitliğinde gerçekleşti rüyamız... @beyzayilmazgugercin_mywedding @arzumihsan.mywedding iyi ki vardınız , sizinle attığımız her adım için teşekkürler , @fsbosphorus @asenatapci güzel ev sahipliğiniz için , canım @sezginkole_ulustrio şaçlarım sana emanetti her zaman olduğu gibi , @cigdemyartasi muhteşem yetenekli kadın sana da çok teşekkürler... Sevgili @trkszr ve @avantgardemuzikmuhsinsuyen harikaydınız , sonsuz teşekkürler... @bartwofficial sen çaldın , biz çoştuk... Her anımızı sonsuzlaştıran @ssvisualmaker ve @ssmuharremdogan çok teşekkürler... En büyük teşekkür canım kocama @burak.sagyasar ... Seninle bir yıl harikaydı... ❤️

A photo posted by Hatice Şendil Sağyaşar (@haticesendil) on

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije