Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jagoda Kumrić

Zvijezda Kud puklo: Spremna sam posvetiti se karijeri u inozemstvu

23.08.2015., Split - Glumica Jagoda Kumric. Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/3
03.09.2015.
u 18:00

U drugoj sezoni "Kud puklo da puklo" glumica se vraća kao Snježana, veseli se prvim predavanjima na Akademiji, a rad s Woodyjem Allenom bio bi joj ispunjenje sna

Stanovnici Oštrovca koje smo zavoljeli kroz seriju "Kud puklo da puklo" Nove TV ekipa su za osvajanje najviših gledanosti.

Ne iznenađuje stoga da nam uskoro stiže druga sezona s novim zapletima, nadamo se i nekim novim likovima, a dok glumačka ekipa marljivo radi na setu, samo za vas smo 'priveli' mladu splitsku glumicu Jagodu Kumrić koju ćemo opet gledati u ulozi krčmarice Snježane.

Je li vam nedostajala ekipa sa seta u pauzi od snimanja?

O naravno da jesu! Zafalilo mi je i snimanje i ekipa, ali ne mogu ne priznati da sam se jako dobro zabavljala i na godišnjem odmoru.

Koliko ste se saživjeli s likom Snježane?

Nakon već godinu i pol snimanja poprilično. Inspiraciju za svoje likove pronalazim u okolini, ali sigurno da naznake nekih izraženih osobina moram imati i u sebi da bih ih što stvarnije prikazala. Ipak, ne mogu izdvojiti nijednu Snježaninu osobinu koju baš konkretno privatno posjedujem.

Zahvaljujući serijama slobodno možemo reći da ste postali slavni. Je li vam TV slava ikada bila teret?

Sve je to dio ovog posla i s tim se treba znati nositi. No zbog toga nisam imala neugodnih iskustava pa ne mogu reći da mi je teret. Zapravo je simpatično kad vas netko prepozna zbog vašeg rada, ali uvijek postoje granice koje sami određujemo.

Biste li se mogli odseliti na selo poput Oštrovca ili ste vi ipak gradska cura?

Selo je lijepo posjetiti i provesti neko vrijeme u miru tamo, ali meni se više sviđa život u gradu.

S mamom vodite posao organiziranja vjenčanja. Koje je najneobičnije koje ste organizirali?

Jako sam zadovoljna odazivom naših klijenata i njihovim reakcijama na naše usluge. Moram priznati da se kod nas rijetko organiziraju neka baš jako neobična vjenčanja, ali evo među njih mogu svrstati tematska kojih smo do sada imali nekoliko.

Kada ste prije četiri godine debitirali na televiziji, u prvom intervjuu za Ekran najavili ste: 'Hollywoode, dolazim!' Jeste li još uvijek tako samouvjereni i spremni zbog uloge napustiti Hrvatsku?

Sigurno da sam spremna posvetiti se karijeri u inozemstvu. Moja ambicija je imati što veći i bolji opus glumačkih uloga, ali ne bih riskirala baš sve za inozemnu karijeru.

Za što biste ipak napravili baš sve?

Za obitelj.

Postoji li uloga, redatelj ili žanr filma o kojima sanjate?

Ima raznih uloga koje bih željela. Smatram da je za glumca jako važno da se okuša u različitim žanrovima. Jako mi se sviđaju biografske uloge poput one dizajnerice Coco Chanel, do likova iz književnosti. Sanjam o tome da igram Nastasju Filipovnu iz "Idiota" ili Catherine iz "Orkanskih visova". Što se tiče redatelja, jako volim Woodyja Allena pa mislim da bi s njim bilo zanimljivo raditi, ali ni na druge nemam zamjerke.

Koju karakternu crtu vam prijatelji zamjeraju?

Možda brzopletost.

Postoji li neki tabu u glumi preko kojeg ne biste prešli?

Napraviti neke drastične promjene na sebi, ošišati se na nulu, udebljati se 30 kg ili se sasvim razgoliti za film ovisi o tome je li to opravdano scenarijem. Ako je, zašto to ne učiniti. Uloge treba igrati potpuno i čitavim svojim bićem.

Koji su vam planovi za jesen, ako se ne varam, sjest ćete u studentsku klupu?

Da! Najesen počinjem s odlascima na predavanja na splitsku Umjetničku akademiji i tome se silno veselim.

>>Seksi Jagoda Kumrić zavodila golim pupkom i leđima

Komentara 1

LU
lukborn
11:44 04.09.2015.

Ma super

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije