Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RTL-ove 'Zvjezdice'

Zvijezda je rođena: Malena „Tajči“ Nina Rajnović zaludila žiri

nina rajnović
Foto: RTL televizija
1/2
01.10.2015.
u 18:00

Enis Bešlagić je pokazao plesno umijeće, a Alka Vuica je pritisnula crveni gumb već na prve taktove pjesme koju je baš ona davnih dana napisala za legendarnu Tajči!

Devetogodišnja Nina Rajnović iz Virovitice svojom izvedbom pop-evergreena “Hajde da ludujemo” doslovno je zaludila žiri!

Enis Bešlagić je pokazao plesno umijeće, a Alka Vuica je pritisnula crveni gumb već na prve taktove pjesme koju je baš ona davnih dana napisala za legendarnu Tajči!

– Divno je čuti pjesmu koju pjevaju sve generacije i koja traje tolike godine. Tolike godine, a ja ostala ista – u šali je rekla Alka. – Publika je predivno reagirala, a ti si preslatka i baš sam sretna što si izabrala tu pjesmu – dodala je.

– Ovaj serijal se zove „Zvjezdice“. Na prvom nastupu zbora „Zvjezdice“ pjevala je jedna devetogodišnja solistica. Zvala se Tajči. Podsjetila si me na nju – komentirao je Zdravko Šljivac, a samo riječi hvale za malenu Tajči je imao i Luka Nižetić.

– Ti si rođena zvijezda. Tu sreću koju si posijala u ovom studiju i način na koji su ljudi reagirali…, to se ne događa baš često, znaš – dodao je Luka. – Fenomenalno! – zaključio je Enis. – Digla si sve na noge, vidimo se ponovno! – kazao je za kraj.

Dječji glazbeni show „Zvjezdice“ gledajte u subotu u 20 sati na RTL-u!

>>Đana Smajo rasplakala Alku Vuicu

>>Voljela bih malo podići lice, ali još me strah. Nisam luđakinja koja misli da se može zaustaviti starenje

Komentara 1

MR
MRUDante
13:52 06.10.2015.

nekaj besmislenije nisam već dugo videl na TV programima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije