Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlatan zuhrić zuhra:

U ljubavi sam konzervativan i romantičan, dakle dosadan

zuhra
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
24.07.2014.
u 17:17

– Riječ je o liku kojeg gledatelji neće baš voljeti. Nije čak ni potpuni negativac nego sroljo koji se, umjesto da pomogne, brine samo za sebe – govori. Jačini njegovih riječi pridonosi i činjenica da je lik temeljen na stvarnoj osobi, a i film je snimljen po istinitoj priči.

Od osam filmova, koliko ih je Zlatan Zuhrić Zuhra dosad snimio, samo dvije njegove uloge bile su komične, a ostale ozbiljne. No nijedna nije bila toliko teška kao ova u kriminalističkoj drami "Happy Endings", s kojom konkurira za Zlatnu arenu na Pula film festivalu.

Odgovara mu mračna uloga

Zuhra je odigrao supruga glavne junakinje Ankice, a evo kako opisuje svoj lik u debitantskom filmu nagrađivanog snimatelja Darka Šuvaka.

– Riječ je o liku koji gledatelji neće baš voljeti. Nije čak ni potpuni negativac nego sroljo koji se, umjesto da pomogne, brine samo za sebe – govori. Jačini njegovih riječi pridonosi i činjenica da je lik temeljen na stvarnoj osobi, a i film je snimljen po istinitoj priči, slučaju otprije dvije godine kada su dvije Zagrepčanke zbog dugova kamatarima opljačkale Splitsku banku u Zagrebu. Pljačkašice glume Areta Ćurković i Daria Lorenci Flatz, za koje Zuhra kaže da su genijalne glumice i osobe. Redatelja Darka Šuvaka, koji kao snimatelj već godinama radi u Americi i po ostatku svijeta, Zlatan zna još iz dana OTV-a gdje su skupa brusili svaki svoj zanat. Zuhra priznaje da mu je ova mračna uloga jako odgovarala jer mu smeta što ga publika percipira isključivo kao komičara.

Foto: Duško Marušić/PIXSELL

– Krivo mi je što kod nas svi imaju tendenciju trpanja ljudi u ladice pa ili si samo komičar ili samo dramski glumac. Kod naših susjeda nema takvih podjela – ističe. "Happy Endings" otvorio je ovogodišnju Pulu kamo je 52-godišnji glumac došao s djevojkom Katarinom Duran. O svojoj partnerici ne voli govoriti:

I moj sin Vjeko želi glumiti

– Katarina ne želi biti dio javnog života. Dok sam bio s nevjenčanom suprugom Asjom, čiji je posao blizak mojem pa se kao vizažistica i sama katkada našla pod svjetlima reflektora, to nije bilo problematično. Ovo je druga priča.

No zato se ponosno raspričao o sinu Vjeki, kojeg ima s Asjom i koji samo što nije napunio 12 godina.

Foto: Duško Marušić/PIXSELL

– Odškrinuo je vrata puberteta i sad je u prilično osjetljivom razdoblju života. Sav je u gadgetima, playstationu i sportu. Trenira rukomet i nogomet, ali svjestan sam da se bliži trenutak kada će ga početi privlačiti večernji izlasci – kaže nam Zuhra i dodaje da će jedincu rado udijeliti koji ljubavni savjet kada ga počnu zanimati djevojke.

– No mislim da će Vjeki moji ljubavni savjeti biti nepotrebni i predosadni. Njegovoj je generaciji moj pojam ljubavi kao da mu govorim o dinosaurima. Mi smo se držali za ruke, svirali gitare i išli na izlete, a oni te sve ljubavne stvari rješavaju preko Facebooka. Ja sam u ljubavi prilično konzervativan i romantičar – iskreno govori. Vjeko već pokazuje interes za glumu, što njegovu tati nije drago. – Kaže da će, kad odraste, biti sportaš i komičar. Nažalost, ima volju za glumu, a ja bih radije da voli zube i bude zubar – kaže.

>> Zlatan Zuhrić Zuhra majstor je za muško-ženske odnose

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije