Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na setu nove serije

Zgodni glumac Ivan Herceg promijenio profesiju i postao svećenik

Ivan Herceg
Foto: Promo
1/5
22.07.2014.
u 11:28

– Jako sam zadovoljan ovim projektom i već provjerenom ekipom s kojom sam dosad surađivao. Atmosfera je opuštena, zabavna, teče lagano i nemam dojam nikakvog napora. Sviđa mi se moj lik jer je drukčiji od dosadašnjih i vjerujem da će se svidjeti publici – kaže Herceg.

Dok se dio glumaca razmilio na festival u Pulu, a drugi na plaže, dobar dio domaće glumačke ekipe naporno radi na setu nove humoristične serije Nove TV "Kud puklo da puklo".

Snima se u studiju na Velesajmu, ali i na idiličnim lokacijama na Žumberku koji glumi imaginarno planinsko selo Oštrovac čiji su mještani centar radnje. A došavši na set, ostali smo zaprepašteni. Naišli smo tamo na sva zvučna glumačka imena, među kojima su Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Milan Štrljić, Sanja Vejnović, Janko Popović Volarić, Miodrag Krivokapić, Žarko Radić, Asim Ugljen, Barbara Bakula Vicković, Ecija Ojdanić, Jagoda Kumrić, Miran Kurspahić, Mislav Čavajda, Stjepan Perić, Suzana Nikolić, Vesna Tominac Matačić i Željko Pervan, a posebno je iznenađenje ženama zamaman Ivan Herceg koji ovaj put nije neki zavodnik već je svećenik.

Foto: Nova TV, RTL

– Jako sam zadovoljan ovim projektom i već provjerenom ekipom s kojom sam dosad surađivao. Atmosfera je opuštena, zabavna, teče lagano i nemam dojam nikakvog napora. Sviđa mi se moj lik jer je drukčiji od dosadašnjih i vjerujem da će se svidjeti publici – kaže Herceg.

Autori serije su Vlado Bulić i Mirna Miličić, kreativni producent Goran Rukavina, a snima se pod redateljskim palicama Kristijana Milića, Ivana Pavličića, Stanislava Tomića i Roberta Orhela.

Snima se od početka lipnja, a seriju krasi duhovit pristup događanjima, slojeviti likovi i veza sa stvarnošću, a ljubav, pohlepa, pa čak i smrt – postaju izazovima kojima će se svojeglavi likovi u svakoj prilici suprotstaviti na duhovit način.

>> Ivan Herceg tulumari u Las Vegasu

Komentara 1

RO
rodjo123
00:07 23.07.2014.

Otašević, Medaković, Štrljić, Popović, Vejnović, Nikolić.....:-))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije