Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u novoj epizodi sile

Zeliha bježi sa sinom i susreće Berzana

Sila  (1)
Foto: Nova TV
1/6
25.04.2013.
u 11:00

Boran dolazi kod Firuz age te mu govori da se ubrzo mora vratiti kući. Boran je sada siguran da Berzan nema veze s napadom na njegovog oca te je odlučan istražiti tko stoji iza ranjavanja Firuz age.

U večerašnjoj epizodi serije Sila koju možete pogledati na Novoj TV Feride s Emirom dolazi u Mardin, a Dilaver se prisjeća Džeren te je tužan zato što je ona daleko od njega. Boran dolazi kod Firuz age te mu govori da se ubrzo mora vratiti kući. Boran je sada siguran da Berzan nema veze s napadom na njegovog oca te  je odlučan istražiti tko stoji iza ranjavanja Firuz age.

Zeliha je očajna. U strahu je da Berzan neće otići iz Mardina. Očajna je jer je shvatila da Berzan zna za sina. Zeliha se prisjeća Saliha, a Berzan s druge strane ne može prestati razmišljati o Zelihi i sinu. Firuz aga govori Ksaver da moraju pristati na sve ucjene Fevzija. Abaj i Feride će se vjenčati. Zeliha je uzela dijete iz bolnice i otišla s njim. Međutim vani je sretne Berzan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije