Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVJEZDICE

Zbog Meri Andraković plakale i Vanna i Alka

Zvjezdice
Foto: Promo
1/4
30.10.2015.
u 16:35

Enis Bešlagić: Ovo je jedina emisija u kojoj natjecatelji tješe žiri

Članice žirija dječjeg glazbenog showa „Zvjezdice“ nisu mogle suspregnuti suze tijekom nastupa Meri Andraković. Sva sreća da je u subotu finale prve sezone, jer bi, da se show nastavi, iz studija svaki tjedna izlazile u suzama.

– Ovo je jedina emisija u kojoj natjecatelji tješe žiri – kazao je u šali Enis Bešlagić pokušavajući nasmijati svoje kolegice u žiriju.

– Izazvala si takve emocije, pogotovo kod Alke koja mi još uvijek šmrče u slušalice. Zaista, kad Alka, kojoj rijetko tko baš ovako sjedne, ovako reagira znači da si uspjela dodirnuti njezino srce – dodao je Enis, a Alka, tijekom i nakon, Merine izvedbe pjesme „I will always love you“ nije skidala sunčane naočale.

– Meni je ova verzija jako draga, nisam je čuo sto godina. Imala si i scenski nastup i igrani dio, baš je bilo dobro. Djelovala si na mene kao anestetik, prestala me boljeti noga kad si pjevala“, kazao je Luka Nižetić.

Natjecatelji će u subotu pjevati u četiri skupine, a najboljih dvoje iz svake skupine ulazi u Top 6. Samo troje od šestero će pjevati treći put i to za titulu najsjajnije male zvjezdice. Tko će to biti, doznajte u subotu u 20 sati na RTL-u!

>> Jacques Houdek obrušio se na Facebooku na RTL-ove Zvjezdice

>> Mia Negovetić: Odustala bih od pjevanja da moram izvoditi cajke

Komentara 7

TH
than
22:43 30.10.2015.

Nisam gledao niti jednu do sada, niti namjeravam... Nazalost kada treba pokupiti najgore od Amera, mi to pokupimo. Umjesto da djeca imaju normalno djetinjstvo (koje brzo prodje), roditelji ih pokusaju iskoristiti, e mediji zaraditi na njima. Naravno da nitko nece uspjeti, kao sto niti u klasicnom voice-u i ostalome bas i nije, osim Dizdarice, ali niti ona nije iznimka. Glas ne cini pjevaca, vec pjesma, a malo tko zna napisati hit.

SE
sensor
04:08 31.10.2015.

To nije dijete, to je već poluodrasla osoba (15 god.) i ona ne bi trebala nastupati u takvoj emisiji. Ima glasa, ali glas joj je "zaprljan", nedorađen, a cijeli nastup joj je pomalo preseravajući... Najbolja od svih je Mia Negovetić i ona bi trebala pobijediti! Ostalo je fake...

Avatar Ironman0105
Ironman0105
16:49 31.10.2015.

Zamislite kaj bi se tek desilo da cuju nekoga tko stvarno moze otpjevati ovu pjesmu slavne Dolly Parton kad ih ovakva zaista prosjecna izvedba rasplace? I uz put, nadimak Ranilovicke iz Kutine je Vana, skraceno od Ivana, ne Vanna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije