Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sreća Osam godina nakon razvoda naš glumac ponovo ljubi

Žarko Potočnjak u Novu je godinu ušao u zagrljaju nove ljubavi

potočnjak
v.l.
01.01.2010.
u 20:15

Prvak drame zagrebačkog HNK koji u seriji "NAjbolje godine" glumi partizana Božu u sretnoj je vezi, a njegova kći Mirna osim podrške daje mu i prave savjete

I dok se partizan Božo iz “Najboljih godina” ne libi miješati razne napitke kako bi se oženio znatno mlađom Saškom, Žarku Potočnjaku ljubavni napici nisu potrebni. Iako o tome nerado govori, već izvjesno vrijeme sretno je zaljubljen. S boljom polovicom proveo je Božić, dočekao Novu godinu, a kratku stanku od snimanja serije u siječnju će također provesti s njom.

– Novu godinu proveo sam u Zagrebu, u intimnom društvu. Nakratko smo se čak spustili na Trg bana Jelačića – rekao je.

Podrška kćeri i bivše žene

Ipak, s javnosti je ne želi podijeliti, niti reći tko je žena koja ga je osvojila, čime se bavi..., a još manje gdje će njih dvoje zajedno provesti dvadesetak slobodnih dana u siječnju.

– Jesam u vezi, ali o tome bih govorio tek kad se ona razvije. Mjesecima sam svako jutro ustajao u pet, a lijegao u ponoć. Treba mi odmor od snimanja, nekih dvadesetak dana, da se posvetim sebi, svome intimnom i duhovnom životu – kaže Žarko.

Njegova bivša supruga Asja Jovanović (u seriji glumi njegovu snahu Danicu) i njihova 26-godišnja kći Mirna imaju razumijevanja za njegovu vezu. Posebno ga, kaže, kći podržava.

Razvod nije punio novine

– Mirna o meni zna sve. O emotivnom se životu uvijek savjetujem s njom, kao i ona sa mnom. Otkrivam joj sve tajne i probleme koje imam. S Asjom, glumački, funkcioniram bolje nego kad smo bili u braku. Kad se, od silne količine materijala, nađem u nedoumici, odem k njoj po savjet. I uvijek ga dobijem – govori.

Serija “Najbolje godine” njihov je prvi projekt u kojem, nakon razvoda, igraju zajedno. Žarko i Asja među rijetkim su parovima koji su i nakon rastave ostali u toplim, prijateljskim odnosima, a njihov razvod nije punio novinske stupce. Ni na snimanju nema napetosti.

– Dosad to zbog raznih obveza nismo stigli činiti, no zajedničko snimanje idealna nam je prilika da dobro istračamo našu kćer Mirnu – šali se Žarko.

A da ipak nisu roditeljska tračanja posrijedi, svjedoči ponosno očevo držanje dok govori o svojoj studentici informatike.

S novom godinom Žarku su ruže počele cvasti i privatno i poslovno. U HNK uskoro počinju probe “Čaruge”, a o popularnosti njegova lika Bože dovoljno govori i činjenica da je na Božić, kad je s djevojkom izlazio iz crkve sv. Blaža i prošao pokraj skupine klinaca, jedan od njih komentirao: “Gle, Božo ide u crkvu. Kako? Pa on je partizan, oni nisu išli u crkvu!?”

Komentara 2

DO
doktorica
08:19 02.01.2010.

Izvrstan glumac,šteta što je u tako lošoj seriji.

AN
Anthropos
00:28 02.01.2010.

jebao vas on...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije