Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počelo snimanje 'Zvjezdica'

Doris Pinčić Rogoznica: Prirodno mi je došlo da se prema djeci ponašam zaštitnički

zvjezdice
Foto: RTL televizija
1/7
28.07.2015.
u 15:04

– Atmosfera na snimanju je poticajna, tempo je dinamičan i mislim da sve ide u pravom smjeru. Slušajući kandidate kako pjevaju, osjećam se kao da sam u društvu meni srodnih bića – zaljubljenika u glazbu koji se najbolje osjećaju kad pjevaju – kaže Vanna.

Dječji glazbeni talent show RTL Televizije ''Zvjezdice'' počeo je ovih dana sa snimanjem. Najmlađi pjevački talenti od 6 do 15 godina svoje glasovne sposobnosti predstavljaju peteročlanom žiriju u sastavu Vanna, Alka Vuica, Luka Nižetić, Zdravko Šljivac i Enis Bešlagić, a male talente na pozornici bodri voditeljica Doris Pinčić Rogoznica, dok ih u backstageu čeka Nives Čanović.

Atmosfera u studiju ''Zvjezdica'' je vesela i raspjevana, a za tako dobru energiju zaslužni su, kako kažu, svi pomalo. 

– Atmosfera na snimanju je poticajna, tempo je dinamičan i mislim da sve ide u pravom smjeru. Slušajući kandidate kako pjevaju, osjećam se kao da sam u društvu meni srodnih bića – zaljubljenika u glazbu koji se najbolje osjećaju kad pjevaju. Naravno da primjećujem razlike među njima, ali svi su isti u tome što na pozornicu donose svoje čarobne, jedinstvene osobnosti kojima obogaćuju naše živote. Zato mislim da sam privilegirana što sam dio ovog showa – iskrena je bila Vanna.

I Luka Nižetić sličnog je zaključka. Svi smo jako uzbuđeni, atmosfera je odlična, baš smo svi kliknuli u žiriju, a družimo se i privatno. Mislim da smo baš dobra kombinacija i da ćemo se svidjeti ljudima. Ima jako talentirane djece i bit će dosta teško u odabiru, ali nema ništa ljepše od talentiranih mališana. Koliko god će mi biti teško izbaciti nekoga, uživat ću u slušanju njihovih izvedbi. Ovaj show je poseban jer djeca imaju iskrene emocije u trenutku, pjevaju prekrasno i mislim da će gledatelji to prepoznati – iskren je bio Luka.

Nives Čanović u backstageu je postala djeci prava prijateljica. Tako joj oni šapuću svoje tajne, grle se, jadaju, a i plaču joj na ramenu ako ne prođu dalje, a Doris Pinčić Rogoznica prema mališanima se ponaša zaštitnički.

– Zvjezdice su sjajan TV show koji će gledati cijela obitelj i uživam biti dio te priče. Prirodno mi je došlo da se prema djeci koja sudjeluju ponašam zaštitnički i da ih na neki način ''branim'' od žirija, a moram reći da su svih petero zbilja profesionalci i prije svega dobri ljudi koji uvijek pronalaze prave riječi da do djeteta stigne konkretna i jasna poruka, što nije uvijek lako. Iskreno, očekujem da će naše zvjezdice osvojiti brojna srca pred TV ekranima – uzbuđeno je ispričala Doris.

''Zvjezdice'' će zasigurno oduševiti sve koji vole čuti odlične male pjevačke talente, a snimanje je u punom mahu. Gledatelji će najesen saznati tko će dobiti titulu hrvatske ''Zvjezdice'', samo na  RTL Televiziji

>>Otkriveni članovi žirija dječjeg talent showa. Evo tko će sjediti u vrućim stolicama 'Zvjezdica'!

>>Alka Vuica i Luka Nižetić u Zvjezdicama?

Komentara 1

HE
heny
16:04 04.08.2015.

Dosegnuli smo dno? I mi kao nacija i RTL.Našminkane djevojčice pjevaju pjesme za odrasle,čije tekstove ne mogu razumjeti jer im nisu dorasli,bez obzira na vokalne sposobnosti.Sve u svrhu navodog puštanja djeteta da ispolji svoje talente.Ima vremena za to,ovoliko eksponiranja nije zdravo u toj dobi.Kako su prošle dječje filmske zvijezde kada su odrasle,većina se poslije nije uklopila. Kič,treš i to sve zbog malo medijske pozornosti i novca za tv kuće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije