Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ples sa zvijezdama

Žanamari u problemima, partner joj uganuo nogu

ples sa zvijezdama
Foto: HRT
1/3
28.11.2013.
u 18:55

Parovi će ovaj tjedan plesati fusion, odnosno dva plesa na jednu pjesmu a potom se svi zajedno natječu u swing maratonu koji će trajati četiri minute

Žanamari Lalić ostala je bez partnera pripremajući se za petu emisiju showa "Plesa sa zvijezdama". Njen partner Davor uganuo je nogu.

- Ovaj tjedan je jako teško jer je Damir, moj trener,  uganuo nogu i dio treninga moram odraditi sama. Nezgodna je okolnost što je uganuo nogu baš kada smo trebali utvrditi gradivo, ali nadam se da će sve biti u redu do subote - kaže Žanamari.

Parovi će ovaj tjedan plesati fusion, odnosno dva plesa na jednu pjesmu a potom se svi zajedno natječu u swing maratonu koji će trajati četiri minute.

U natjecanju je ostalo još pet parova, a jedan od njih nada se pomoći publike.

- opet se uzdamo u pomoć publike budući da nam žiriji nije nimalo naklonjen - rekao je Giuliano, koji iz tjedna uspješno preživljava ispadanje.

U show programu nastupit će pobjednik druge sezone Luka Nižetić i pritom najaviti i Novogodišnji ples u kojem će plesne cipele ukrstiti pobjednici Plesa sa zvijezdama.

>>Giuliano o prolasku: Ima tu i nešto dalmatinskog dišpeta

Ključne riječi

Komentara 1

TI
tigarpek
16:31 29.11.2013.

Fusion, to je prvi put? Žana oporavi se, inače...frkica :( već zadnjih dvije emisije mi je to nekako slabo, slabo, a ni koreografije nis uzbudljivo...slično ko Guliano...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije