Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tri, dva, jedan - kuhaj

Zakuhalo se u showu: Martina taktizira do finala

321 kuhaj
Foto: RTL
1/4
20.04.2015.
u 22:44

Petero najuspješnijih natjecatelja se večeras nije borilo samo kuhačama i loncima, nego i kredom i pločom na koju su morali napisati ime kandidata kojem žele zapapriti

Kandidati showa "Tri, dva, jedan-kuhaj!" su večeras krenuli na gastro putovanje svijetom, prva postaja su Austrija i Francuska, a na meniju bouillabaisse juha i germ-knedle. No petero najuspješnijih natjecatelja se večeras nije borilo samo kuhačama i loncima, nego i kredom i pločom na koju su morali napisati ime kandidata kojem žele zapapriti!

Naime, nakon što ih je žiri ocijenio, kandidati su morali napisati ime protukandidata za kojeg smatraju da je večeras najlošije kuhao. Onaj kandidat čije se ime najviše puta našlo na ploči je ostao bez jednog boda. I dok su svi glasali uzevši u obzir (ne)kvalitetu pripremljenog jela, Martina je na svoju ploču taktički napisala ime onoga koga smatra najvećom prijetnjom na njezinom putu prema tronu amaterskog kuhanja.

Unatoč tome, najviše je glasova dobila Duška, pa se njezinih mršavih petnaest bodova od žirija umanjilo za još jedan bod. Unatoč tome što joj je u pripremi germ-knedli u pomoć priskočio Špiček i otkrio joj tajne "klofanja" tijesta.

– Ovako je to moja pokojna baka radila. Sjela bi na stolček u kut kuhinje, stavila zdjelu među noge i uzela drveno koritoi drvenu kuhaču i "klofala" tijesto. To korito sam ja naslijedio, staro je već sto godina – kazao je Špiček kojem je u "klofanju" asistirao Gretić brišući mu znoj s čela. Duška je dan završila kao najlošija, a najbolja je večeras bila Anja. Plovidba svjetskim morima se nastavlja sutra u 21 sat na RTL televiziji.

>> Teta Vesna iz 3,2,1 kuhaj: Na kraju sam i potonula poput Titanika s tim holandezom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije