Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konkurencija

Za one čednije 'kršćanska verzija' filma 50 Nijansi Sive

50 nijansi sive
Foto: Blitz
1/3
01.08.2014.
u 17:00

U ovome je filmu seksualnost nije u prvom planu već romansa koja "Božju ljubav uzima za ozbiljno", tvrdi redatelj-scenarist-glumac Rik Swartzwelder

Film snimljen po popularnoj trilogiji  '50 Nijansi Sive' dobiva konkurenciju za malo "čedniju" publiku kroz film 'Old Fashioned'.

U ovome je filmu seksualnost nije u prvom planu već romansa koja "Božju ljubav uzima za ozbiljno".

'Old Fashioned' biti će prvi film zasnovan na vjeri, koji cilja kršćansku publiku, a financira ga kuća 'Christian Film'.

Film u trajanju 115 minuta bit će objavljen 13. veljače 2015. godine, a glavni glumci su Elizabeth Roberts u ulozi Elizabeth Ann Roberts te Rik Swartzwelder u ulozi Claya, objavljeno je na IMDB.

>>Pogledajte scene iz filma koji je nastao po knjizi koja je čisti seks

>>Ovo je fotografija koju žene diljem svijeta čekaju kao ozebli sunce

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije