Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upadljivi komadi

Za Indirin glam rock modni izričaj u The Voiceu zaslužan je Krie Design

The voice
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/12
26.01.2015.
u 22:45

Indira ima veliko scensko iskustvo i vrlo dobro zna što želi i kakvi krojevi i tkanine joj pristaju. No morali smo se za "The Voice" držati uputstava i normi koje je od nas tražila televizijska kuća. Svaki je kostim morao biti odobren, uz detaljnu razradu i specifikaciju – kaže Burja.

Žiri "The Voicea" podučava nas zašto nije dovoljno imati samo dobar glas za uspjeh, a ekipa emisije pod ruku s dizajnericom Kristinom Burjom dodatno nas uči kako za scensku odjeću moda i modni trendovi nisu na prvom mjestu kad je riječ o izgledu jedine žene u žiriju, "kapetanice" Indire Levak.

Burja, autorica branda Krie Design, oblikuje Indirin scenski imidž od lanjske dodjele regionalne glazbene nagrade Oscar u Crnoj Gori. Detalji s resicama, a osobito epolete s resicama, i sada su, u "The Voiceu" adut Indirina scenskog imidža, a sve u stilu glam rocka. Resice od svilena konca Ozana Alpeza i njezin "OZ nakit" pretvara u luksuzne ukrasne detalje, odnosno u nakit. Indiru na plakatu serijala vidimo u bijeloj haljini s rukavima koji se penju do polovice dlana.

Tu su i nezaobilazne epolete od resa koje modelu dodatno daju dinamičnost. Indirinu eksplozivnu energiju u tekuću je zlatnu lavu pretvorila zlatna haljina s kojom je startala u "The Voiceu". U četiri će emisije biti odjevena u crni kombinezon s umecima od tila i resicama, a potom u crno odijelo muškog kroja čiji sako od lamea ima baršunaste revere.

– Indira ima veliko scensko iskustvo i vrlo dobro zna što želi i kakvi krojevi i tkanine joj pristaju. No morali smo se za "The Voice" držati uputstava i normi koje je od nas tražila televizijska kuća. Svaki je kostim morao biti odobren, uz detaljnu razradu i specifikaciju – kaže Burja.

A Indira u svemu izgleda fantastično zahvaljujući i vježbanju, koje je tim lakše kada ima spravu koja nosi ime Colonia Brutale, a dizajnirao ju je Indirin suprug Miroslav Levak.

>>Hvaranin rasturio u 'The Voiceu': U glazbi je našao utjehu kada mu je kao djetetu izgorjela kuća

>>Upoznajte nove natjecateljice Indirina tima

>>Istražili smo što o The Voiceu i slavi preko realityja kažu zvijezde lansirane u showovima

Komentara 7

DA
darkookrad
07:24 27.01.2015.

Jos da je Bog Indiri podario trunku zenstvenosti... najezim se kad pocne mlatariti rukama i smijati se ko kakav kamiondzija!

Avatar tigarbbb
tigarbbb
22:51 26.01.2015.

ta se samo kesi ko luda

BJ
Bjelovar112
22:45 26.01.2015.

zak bi joj mogao potrgat gevikte ako nisu varovi dobri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije