Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slatki vikend

Za čiji će kolač žiri Masterchefa požaliti što ga je probao?

masterchef
Foto: Nova TV
1/8
28.04.2015.
u 14:08

Ovog petka kandidate očekuje još jedna Kutija iznenađenja s namirnicama za deserte, ali u izazovu će imati jedan ograničavajući faktor – svi će morati napraviti cupcake, odnosno kolačić u košarici.

- Ja bih voljela da malo dođe slatko na red! Bili smo sad na zdravoj hrani, pa sada neka idemo u druge sfere!-  zaželjela je Zvjezdana i želja joj se ostvarila jer ovog vikenda u MasterChefu kuha se – slatko!

Ovog petka kandidate očekuje još jedna Kutija iznenađenja s namirnicama za deserte, ali u izazovu će imati jedan ograničavajući faktor – svi će morati napraviti cupcake, odnosno kolačić u košarici.

- Majko moja, odmah mi je pao cukar! Pa ja u životu nisam spremio četiri-pet kolača čovječe! komentirao je Dario zadatak. Još manje iskustva s desertom, točnije ništa, imao je Josip kojemu će kolač koji će raditi ujedno biti i desert prvijenac. -Ja ne jedem slatko inače, nikada! Danas prvi put radim slastice-  kazao je Josip, na što ga je Dino pokušao ohrabriti: „Nekad to tako i najbolje ispadne. Ajde sretno!“

Posebno nezadovoljna zadatkom bila je Ivana koja je izjavila: „Najdosadniji kolač na svijetu i sada se moraš potruditi da to odskoči po nečemu.“ te dodala kako bi najviše voljela da se njezin desert svidi Radovanu.

Za razliku od njih, oduševljena će biti Iva kao i Elena koja kaže kako voli raditi cupcakes ne zbog biskvita, već zbog forme te dodaje: „Volim te vesele kolačiće s puno kreme.“  U pravljenju slastica uživa i Martina: „Ja uvijek neke kerefeke radim kada radim kolače. To je meni proces koji traje stoljećima.“ , a hoće li se žiriju svidjeti ono što će im Martina prezentirati, vidjet ćemo ovoga petka.

Žiri će se osvrnuti i na kuhanje u protekloj epizodi kada su ostali pomalo razočarani. „Ne bih htio da se to danas ponovi, zapravo mi vas je kompletno dosta po tom pitanju. Od sad na dalje, tko ne kuha – leti van!“ kazat će kandidatima Andrej, a Radovan će se nadovezati: „Ovo je najpoznatiji kulinarski show na svijetu, ne bolnička kantina! Uozbiljite se, gleda vas cijela Hrvatska!“

Iako će kandidati za kuhanje imati sat i petnaest minuta, većini to neće biti dovoljno, a nekima će još i za vrijeme kuhanja neke stvari poći po zlu. Tako će Josip, koji će se ovoga puta po prvi put okušati u ulozi slastičara, u smjesu zaboraviti staviti prašak za pecivo. „Stavio sam sve u kalup i onda sam skužio da prašak za pecivo stoji ispred mene. On mene gleda i ja njega gledam, i onda sam morao naći neko rješenje.“ kazao je Josip, a hoće li uspjeti spasiti kolač, ne propustite pogledati ovog petka.

Robert je imao problema sa slatkim vrhnjem: „Bilo je malo toplije pa ga je problem upjeniti da se stvori čvrst snijeg, a onda pokušaš još malo, a s tim vrhnjem kada ga još malo onda u principu premlatiš mlaćenicu.“

Prije nego što će isteći vrijeme predviđeno za kuhanje, žiri će u obilasku kandidate upozoriti da pripaze na prezentaciju jer će upravo ona biti presudna u odabiru slastica za kušanje.

Čiji kolač će žiri probati, čiji će preskočiti, a čiji će poželjeti da nisu probali, ne propustite saznati ovog petka od 21 sat na Novoj TV!
 

>>Najstresnija salata izbacila Dinu iz MasterChefa

>>Za koga zapravo kuhaju majstori kuhinje na RTL-u i na Novoj TV?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije