Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dečki plaču zbog Dragane iz RTL-ova showa

'Za brak mi nude i životinje, ali udaja me još ne zanima'

dragana
RTL
18.11.2014.
u 12:00

Dragana Vojnović iz "Ljubav je na selu" ne voli preozibljne dečke pa je zato izbacila Zorana Vnuka...

Zbog fatalne Dragane Vojnović, kandidatkinje RTL-ova showa "Ljubav je na selu", potekle su i suze. U nevjerici što je izbacila baš njega, Zoran Vnuk (22) gorko je zaplakao pred kamerama u emisiji prošli utorak jer je bio uvjeren da će ga Dragana zadržati.

Ne razmišlja o braku

Priznao je da se "zatelebao" u nju te pokunjeno otišao kući iz sela Mazin pokraj Gračaca gdje lijepa 20-godišnjakinja živi. Upravo je Zoranovo, za Draganine pojmove, preozbiljno shvaćanje showa presudilo da ga prvog pošalje kući.

– Već je uveliko govorio kako bi njegova majka željela snahu baš poput mene, a ja o braku uopće još ne razmišljam. Osim toga, nije mi legao kao osoba – iskrena je Dragana. Smetalo joj je i što se Zoran nije uklopio u društvo s druga dva kandidata, Nemanjom Blanušom (20) i Patrikom Radmanom (23), koji su pak pridobili Draganine simpatije opuštenošću i smislom za zezanciju. Iz zafrkancije se crnokosa ljepotica i prijavila u "Ljubav je na selu".

– Tata mi je u šali rekao da se prijavim i prijavila sam se. Rekla sam "zašto ne, jedno novo iskustvo". Prošle ljubavne veze ne bih komentirala. S nekim sam bivšima u dobrim odnosima, a s nekima nisam – kazuje Dragana te otkriva da ju je mama najviše podržala u namjeri da pokuša naći dečka u reality showu.

– Kad se ljetos snimao serijal, mama mi je bila u bolnici na zračenju jer je operirala karcinom i nije mi bilo nimalo lako. Sad je kod kuće i dobro je – kaže. Otkako je počeo serijal, Facebook joj je zatrpan porukama podrške, a pojedinci je i prose. – Jedan prosac obećao je da će mi kupiti koje god životinju hoću ako se preselim u grad i udam za njega – smije se Dragana, koja je završila strukovnu školu u Vukovaru za frizerku, ali posao ne može naći.

Želi otići u inozemstvo

– Tražila sam posao u Vukovaru, Splitu i Zadru, ali u svim frizerskim salonima traže iskustvo pa zato planiram otići u inozemstvo i tamo naći posao – odlučna je Ličanka koja je šest mjeseci živjela i radila u Kanadi gdje je čuvala bratićevu djecu.

– Kanada je prelijepa, ali ondje sam bila zimi i bilo je jako hladno. Sada planiram otići nekamo drugdje – ističe Dragana, koja ima tri tetovaže, od kojih je jednu posvetila pokojnoj baki, a jednu roditeljima istetoviravši njihove inicijale. Kad izađe navečer, ova djevojka sa sela prije će izabrati kućno druženje s prijateljicama nego odlazak u kafić ili noćni klub. – U Gračac i okolicu ne izlazim jer se uvijek netko potuče, a neki se toliko napiju da ne mogu hodati. To mi uopće ne odgovara jer alkohol pijem rijetko i u granicama – tvrdi.

>>Ivica zaprosio Mariju, Vita otišla kući!

>>Zavodnik iz "Ljubav je na selu": Imao sam 130 kg i nisam se usudio prići djevojkama

Komentara 6

MR
mrki69tua
15:23 18.11.2014.

Baš je inteligentna, u Kanadi hladno, al eto u Gračacu je toplo. A i novinari, mogli ste pridjev fatalna staviti pod navodne znakove, jer je znam šta je na njoj fatalno?

MR
mrki69tua
15:28 18.11.2014.

Normalno je da će Nemanju odabrati.

DE
denihr
14:22 19.11.2014.

tko bi htio biti u toj smtdljivoj selendri na tvz. imanju. Bijeda i jad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije