Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
x factor adria

Joksimović šokirao gledatelje X factora! Je li pretjerao?

željko joksimović
Foto: Screenshot
1/3
27.04.2015.
u 08:56

Srpski pjevač u jučerašnjoj epizodi X Factora 16-godišnjem Iliji Mihailoviću prigovorio je zbog viška kilograma

Šokirao je brojne gledatelje Željko Joksimović koji je u jučerašnjoj epizodi X factora 16-godišnjeg Iliju Mihailovića doslovno poslao na dijetu. Članovi žirija popularnog showa sinoć su, naime, birali najbolja 24 pjevača koji će ući u iduću fazu natjecanja. Ovu fazu nazvali su "boot camp", a jučer su svoje kandidate odabrali Massimo i Aleksandra Kovač. Svatko je odabrao po šest kandidata.

– Što će ti kilogrami sa 16 godina. Od sutra na krono prehranu i to skidaj – rekao je Joksimović mladiću koji je zbunjeno rekao da će krenuti na dijetu.

Gledatelji na taj Joksimovićev prigovor nisu baš najbolje reagirali pa je naišao na niz kritika na društvenim mrežama.

– Ima i drugih natjecatelja s viškom kilograma pa im nisu zamjerili ništa. Okomio se na njega, a bar da je dečko stvarno debeo, nego nije... Mislim da će daleko dogurati usprkos Željkovim podlim komentarima – jedan je od komentara na YouTubeu.

– Željko, Adele ima višak kilograma. Reci nam gdje je ona u svijetu glazbe i showbiznisa, a gdje si ti? A da, nema te! – poručila je Joksimoviću jedna od gledateljica showa.

No, srpski pjevač nije prigovorio samo 16-godišnjem Iliji već i 25-godišnjem Bobanu Mojovskom iz Ohrida kojem je savjetovao da višak kilograma riješi plivanjem u jezeru.

Što vi mislite, je li pretjerao?

>> Sestre iz Osijeka : Pjesma i smijeh u našoj se kući čuju svaki dan

 

Komentara 44

ML
Mlad75
09:53 27.04.2015.

Svaki dan pisete o zdravoj prehrani i o opasnosti od prekomjerne tjelesne mase..isto tako doktori i nutricionisti stalno govore o tome i sad kad je Joksimovic rekao djecaku onako kako je da mu je to dobro i za karijeru i za zdravlje.. Sad odjednom istina nije dobra....bolje da je dvolican ko svi na fejsu...joj super izgledac, kak si zgodna a ona ustvari debela i iza leđa se svi sprdaju sa njenom slikom....sve licemjeri...A Joksimovic me ugodno iznenadio, sasvim normalan covjek...ocito to sto je normalan nekima smeta...

KV
kvikigric123
10:48 27.04.2015.

Sve u redu da mu je to rekao privatno...ali na ovakav nacin rusiti samopouzdanje decku od 16 godina...stani malo...

RI
Riječanka
11:13 27.04.2015.

Koliki dobri glasovi bi ostali neotkriveni da su se skrivali zbog kilaže. Zašto ćelavog nije pitao: Što ćeš s tom ćelom, daj nađi si dobru periku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije