Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Simpatičan voditeljski par

Voditelji X Factora puni hvale jedno za drugo!

x factor
Foto: Promo foto National Geographic
1/5
19.03.2015.
u 12:03

Kako snimanja odmiču, a sati na setu sve su dulji i dulji, ne čudi da su se i naši voditelji showa sprijateljili

Ove nedjelje u 20 sati, na RTL Televiziji kreće najveći i najpoznatiji glazbeni show na svijetu ''X Factor''. Kako snimanja odmiču, a sati na setu sve su dulji i dulji, ne čudi da su se i naši voditelji showa sprijateljili. Antonija Blaće i Aleksandar Radojičić odlično se slažu, a ono malo slobodnog vremena što imaju, Aleksandar je kao pravi kavalir iskoristio da Tonki pokaže Beograd.  

– Znate kako s nekim ljudima jednostavno kliknete na prvu. E tako je bilo i s Aleksandrom. Jako je simpatičan i odmah smo se sprijateljili. Vrijedan je i ne glumi zvijezdu iako on to jest. Gušt mi je raditi s njim i zajedno proživljavamo sve emocije kandidata ''X Factora'' . Jedva čekam da počne show na televiziji i nadam se da će gledatelji osjetiti taj adrenalin i atmosferu te da će naći svog favorita – otkrila je Tonka.

Ni Aleksandar nije bio manje darežljiv s komplimentima prema svojoj kolegici.  

– Posebno mi je drago što surađujem s Antonijom, budući da je ona vrhunski profesionalac i djevojka sa sjajnom energijom od koje konstantno učim. Uživao sam proteklih nedjelja na snimanjima, bilo je i više nego uzbudljivo! Iako sam profesionalni glumac, moram priznati da sam imalo malu tremu. Antonija mi daje maksimalnu podršku i mislim da se odlično dopunjujemo, no gledatelji su ti koji su bitni pa jedva čekam čuti njihovo mišljenje – rekao je Radojičić.

Kako će voditeljski par izgledati i slažu li se uistinu kako tvrde, gledatelji će moći vidjeti već ove nedjelje od 20 sati na RTL Televiziji kada počinje ''X Factor Adria''.

>>Žiriju X Factora Adria pozlilo od odličnih kandidata!

>>Antonija Blaće otkrila tajnu svoje vitke linije

Komentara 2

ST
strsljen2013
16:41 19.03.2015.

Slućajno kad se desi da upalim TV i vidim Antoniju Blaće automatski gasim TV. Voditeljica?

ĆA
ćaćaća
10:57 24.03.2015.

opet se propagira lažno bratsvo i jedinstvo..do kad?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije