Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
x factor

Nina Simić i Milan Bukilić ispali automatski, pridružili im se i Temelkov te Ilija Mihailović

nina simić
Foto: X Factor Adria
1/6
09.06.2015.
u 08:50

Prvu pjesmu spasa prvi su pjevali Ilija Mihailović i Antonio Krištović, oboje iz Aleksandrine grupe. U drugoj borbi za spas našli su se David Temelkov i Highway Trio

Dramatično je bilo u sinoćnjoj epizodi X Factora. Glasovi publike odlučili su da automatski iz showa ispadaju simpatična Nina Simić i talentirani Milan Bukilić.

Prvu pjesmu spasa prvi su pjevali Ilija Mihailović i Antonio Krištović, oboje iz Aleksandrine grupe. U drugoj borbi za spas našli su se David Temelkov i Highway Trio, piše 24sata. Žiri je odlučio spasiti Highway Trio pa David neće nastaviti natjecanje.

Polufinalisti X Factora tako su Bobi Mojsoski, Magdalena Bogić, grupa 9 Control, Adnan i Tarik, Amel Ćurić, Iva Ćurić i Highway Trio. Nažalost, baš kada je najbolje pjevao, ispao je Milan Bukilić, koji je nastupom potpuno briljirao.

>>Zgodna Nina loše 'skinula' Beyonce pa otkrila da ljubi kolegu iz showa

>>X Factor: Antonio pati za prijateljicom, David je dvaput pobjegao smrti, a Iva često plače

Komentara 4

MI
mirrro
09:12 09.06.2015.

Tko tu koga..nisam nacionalist umijereni sam katolik ali stvarno mi nije jasno ako gledamo tko bolje pjeva,mali iz crne gore po meni a razumijem se u glazbu je najbolji pjevac na x faktoru,ova Nina Simic isto cura odlicno pjeva,mali Ilijaa izvrstan,makedonac isto tako,,ostali su po meni puno losiji i to mi lici ka na eurosongu,pobijedi onaj tko ima vecu masineriju

IV
ivanjoksimovic
09:28 09.06.2015.

Po meni je Makedonac bio jako dobar. Ima kandidata koji mnogo losije pevaju. Crnogorac je par puta falsirao, ali je zadnja 2 puta bio odlican. Nina je imala uspone i padove u pevanju, nije pevala medju najboljima, ali je dosta kompletna (izgled, pevanje, harizma), njoj ce neko dati ugovor. Za Iliju se slazem, trebalo ga je i malo ranije izbaciti. Nije mi se dopalo kako peva.

Avatar babas
babas
12:11 09.06.2015.

Dobar spektakl,vrhunski! Za svaku pohvalu je Ilija,koji je ispao za dlaku i to nakon što je u dvoboju otpjevao svoj najbolji nastup,te pozvao svoje glasače da podrže Antonia u nastavku showa. Antonio ronio krokodilske suze jer je morao u dvoboj sa svojim velikim prijateljem Ilijom. Žao mi je i Davida koji je odličan pjevač,ali mora se priznati da su i Crnogorci imali fantasičan nastup u dvoboju. Sve u svemu odličan show i sada su unutra zaista samo vrhunske nade!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije