Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurosong

X Factor Adria od nedjelje emitira dvije emisije uživo

x factor adria
Foto: PR FOTO
1/5
22.05.2015.
u 14:21

Očekuju nas uzbudljive epizode pune emocija u kojima će sigurno uživati i publika i žiri X factora, posebno Željko Joksimović koji je i sam sudjelovao na ovom prestižnom natjecanju

Od ove nedjelje očekuju nas dvije emisije ’X Factor Adria’ koje će se emitirati uživo. Osmero kadidata nastupit će u nedjelju, 24. svibnja u 21 sat, dok ćemo preostalih sedmero gledati na programu RTL Televizije u ponedeljak, 25. svibnja u isto vrijeme. U obje večeri, show će napustiti po jedan kandidat. U susret Eurosongu, kandidati X Factora pjevat će najveće hitove ovog najpopularnijeg europskog natjecanja.

Očekuju nas uzbudljive epizode pune emocija u kojima će sigurno uživati i publika i žiri X Factora, posebno Željko Joksimović koji je i sam sudjelovao na ovom prestižnom natjecanju.

- Eurosong je vrlo aktualan ovih dana i drago mi je što ćemo imati priliku vidjeti kandidate kako interpetiraju hitove najvećeg europskog natjecanja. Od svojih kandidatkinja očekujem maksimalnu posvećenost u pripremama za novi live. Moja preporuka je da pogledaju eurovizijske nastupe kako bi vidjeli šarolikost interpretacija ali da svakako ostave svoj pečat. Vjerujem da je ponuđena tema poseban izazov za candidate ne bi li dali svoj maksimum!”- rekao je Željko Joksimović povodom novih epizoda X Factora.

Mentori "X Factora" Massimo i Tonči su za svoje kandidate odabrali eurovizijske hitove, a koje su to kompozicije u pitanju saznat ćemo u nedjelju i ponedeljak od 21h na RTL Televiziji.

U novim epizodama ‘X Factor Adrie’ nastupit će i kandidati koji su se vratili u natjecanje: Highway trio, Milan Bukilić, Tarik i Adnan te Bobi  Mojsovski. U svakoj epizodi  po jedan finalista napušta natjecanje, zato glasajte za svoje favorite!

>>Poslušajte kako finalistica X Factora trbuhozbori

>>Slijede neviđena iznenađenja u nedjeljnoj emisiji ‘X Factor Adria’ uživo!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije